Sony
Sony GTKXB7L Bluetooth Audio Rendszer, Dj Effects
  • Cikkszám: 204976
Sony

Sony GTKXB7L Bluetooth Audio Rendszer, Dj Effects

  • Cikkszám: 204976
  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Bluetooth
Igen
USB csatlakozó: Van
Kártyaolvasó: Nincs
Bluetooth: Van
NFC támogatás: Van
DLNA támogatás: Nincs
Méret: 32.6 x 65 x 34 cm


SONY Hordozható hangszóró

A MEGA BASS erővel tölt meg minden egyes mély hangot

Az EXTRA BASS gombot megnyomva jelentős alacsony frekvenciás teljesítményt adhat hozzá a hangzáshoz. Ez a funkció a mély hangok megerősítésével mély, átütő basszust biztosít. Egyszerűen nyomja meg a gombot az üzemmód aktiválásához, és élvezze az elsöprő erejű, átütő basszushangzást.
A LED-fények bulihangulatot teremtenek
Dobja fel a hangulatot a klubokat idéző LED-es hangsugárzó-megvilágítással. A LED-es világítást tartalmazó hangsugárzók számos különböző színt kínálnak, a hófehértől egészen a szivárványszínűig. A zene ritmusával összhangot alkotva a fény ereje és sebessége illeszkedik a zene hangulatához és légköréhez.

Kétutas kialakítás a rugalmas beállítási lehetőségért
A rugalmas, kétutas beállítás nagyszerű hangzást biztosít, bárhol helyezi is el a rendszert. Helyezze el vízszintesen, ha a klasszikus hordozható magnó érzését szeretné kelteni, vagy akár függőlegesen, ha kevés a hely. Egy beépített érzékelő optimalizálja a sztereó hangzás létrehozásának folyamatát, bármilyen beállítás mellett is döntsön.


Gazdag zenei élmény a ClearAudio+ móddal
A Sony egyedülálló technológiája, a ClearAudio+ mód automatikusan úgy állítja be a hangzást, hogy még gazdagabb zenehallgatási élményt nyújtson. A különféle digitális jelfeldolgozó technológiák kombinációjára épülő ClearAudio+ optimalizálja a hangfeldolgozást, és megbízhatóan tiszta, kiváló minőségű hangzást nyújt, legyen szó játékról, zenehallgatásról vagy filmnézésről.

A Party Chain segítségével kibővítheti a hangsugárzó-rendszerét
Növelje meg a hangrendszere teljesítményét. Csatlakoztasson több sztereórendszert egy láncolatba, hogy még kiválóbb audiokimenetet hozzon létre. Állítsa be az egyik eszözt ,,Party Host"-nak, és szinkronizálja a zenét a láncban lévő többi rendszerrel.

A DSEE automatikusan visszaállítja a digitális zene részletgazdagságát
Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. A tömörítés során a zene elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek részletgazdag hangzást kölcsönöznek kedvenc számainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket, kiváló minőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást eredményezve ezáltal.


Egyszerű átvitel NFC és Bluetooth kapcsolattal
A rövid hatótávolságú kommunikáció (NFC) és a Bluetooth technológia nem igényel vezetékes kapcsolatot és bonyolult beállításokat. Egyszerűen érintse az NFC-kompatibilis eszközt a fejhallgatóhoz az azonnali, zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el zenegyűjteménye átvitelét. Nincs NFC ? Nem probléma. Csatlakozzon Bluetooth kapcsolaton keresztül, és máris készen áll az átvitelre.

Kompakt kialakítás a maximális hordozhatóság jegyében
Csak vegye fel, és már indulhat is a buli, bárhol is legyen, a GTK-XB7 kompakt kialakításának köszönhetően. Akár otthon szeretné jól érezni magát baráti körben, akár valahol máshol szórakozna, a kompakt kialakítás és a fogantyú biztosítja a hordozhatóságot és a kényelmet.

Szabja személyre beállításait a SongPal alkalmazással
Tökéletes a szórakozás a táncparketten a SongPal alkalmazás nyújtotta bulibeállításokkal. Mindössze le kell töltenie az alkalmazást az okostelefonjára, és máris vezérelheti az összes bulibeállítást. Kapcsolja be a fényeket, vagy aktiválja a DJ-effekteket és a hangerőszabályozó-beállításokat a határtalan szórakozáshoz. Kiválaszthatja kedvenc lejátszási listáit USB-ről is, és anélkül készítheti elő a következő számot, hogy a DJ-pulthoz lenne kötve.


Audiobemenet és -kimenet
Csatlakoztasson audiovizuális eszközöket az audiobemenet és -kimenet segítségével. Csatlakoztasson tévét vagy további hangsugárzókat, hogy az otthoni szórakoztatás hangereje igazán kirobbanó lehessen.

Egyesítse zenéit a SongPal alkalmazással
Az okostelefonra vagy tabletre letölthető SongPal alkalmazással egyszerűen kezelheti zenei gyűjteményét. Bluetooth(R) kapcsolaton keresztül egyszerűen és zökkenőmentesen érheti el kedvenc számait. Az alkalmazás segítségével testre szabhatja a hangbeállításokat, így remek, kiegyensúlyozott hangélményben lehet része.

Élvezze az LDAC kodekkel megvalósított kiváló minőségű Bluetooth-os átvitelt
Az LDAC a Sony új audiotechnológiája, amely lehetővé teszi a legjobb minőségű vezeték nélküli hanglejátszást Bluetooth kapcsolaton keresztül. A háromszoros mennyiségű adatátvitellel az LDAC technológia javítja a vezeték nélküli zenehallgatási élményt minden zeneszám esetében.


Az USB port révén telepítés nélkül működtethető
Az USB-portba csatlakoztathat USB-tárat, okostelefont, tabletet vagy laptopot, így bármelyik digitális fájlját lejátszhatja. Kompatibilis az MP3, WMA és WAV formátumokkal, így könnyedén mozgásban tarthatja a bulit kedvenc lejátszási listáival.

  • Audio bemenet: Van
  • USB csatlakozó: Van
  • Kártyaolvasó: Nincs
  • Bluetooth: Van
  • NFC támogatás: Van
  • DLNA támogatás: Nincs
  • Méret: 32.6 x 65 x 34 cm

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés