Philips
Philips TAT2236WT/00 Bluetooth fülhallgató, fehér
  • Cikkszám: 265065
Philips

Philips TAT2236WT/00 Bluetooth fülhallgató, fehér

  • Cikkszám: 265065
16 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
169 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Impedancia
28 Ohm
Érzékenység
104 dBA
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Csatlakozók
Bluetooth 5,0, USB-C
Szín
Fehér
Fejhallgató típus
Fülhallgató
Adatátvitel
Vezeték nélküli
28 Ohm
Impedancia
104 dBA
Érzékenység
20 000 Hz
Max. frekvencia
20 Hz
Min. frekvencia
Igen
Mikrofon
Bluetooth 5,0, USB-C
Csatlakozók

Töltőtok
USB-C töltőkábel, 500 mm

Részletes ismertető

Védelem fröccsenés és izzadás ellen

A praktikus füles IPX4 besorolást kapott, ami azt jelenti, hogy bármilyen időjárás esetén használhatod a szabadban. 12 mm -es meghajtói kiváló hangzást biztosítanak. Fröccsenésálló, így az edzés közben keletkező izzadtságot vagy az esőzést is kibírja.

Hívások egyszerű kezelése Monó móddal

Ha sokat kell telefonálnod, beszélgetési idődet megduplázhatod a Monó mód segítségével. Amíg az egyik hallgatót beszélgetésre használhatod, addig a másik töltődhet, hogy készen álljon a folyamatos használatra. A rendszer a mikrofont automatikusan az éppen használt hallgatóhoz rendeli, így nyugodtan válthatsz alacsony töltöttség esetén.

Kompakt töltőtök. Plusz 12 óra lejátszási idő

A rendkívül kicsi töltőtok segítségével kedvenc dallamaidat bárhová magaddal viheted! A Bluetooth 5.0 fülhallgató egyetlen töltéssel 6 óráig képes remek hangzást biztosítani. Ezt az időtartamot az USB-C kábellel tölthető tok segítségével még 12 órával bővítheted. Ha sietős a dolgod 15 perc töltéssel 1 órányi lejátszást nyerhetsz.

Integrált kezelőszervek és mikrofon. Villámgyors csatlakozás

A fülhallgatón található kezelőszervekkel könnyedén fogadhatod hívásaidat, szüneteltetheted lejátszási listádat, vagy aktiválhatod telefonod hangsegédjét. A TAT2236WT szinte azonnal készen áll, hogy csatlakoztathasd eszközeidhez. Ha egyszer már párosítottad, a füles a töltőtok kinyitása után egyből felismeri telefonodat és csatlakozik hozzá.

Kényelmes viselet fülbetétek nélkül

Könnyű súlya és puha dizájnja kényelmes viseletet biztosít kedvenc zenéid mellé. Nincsenek fülbetétek, így megkíméli fülcsatornádat a zavaró, kényelmetlen érzéstől. „Hokiütő” formájának köszönhetően a fülhallgató biztonságosan a helyén marad, így magabiztosan mozoghatsz zenehallgatás közben.

Tartozékok:

  • Gyors üzembe helyezési útmutató
  • Töltőtok
  • USB-C töltőkábel, 500 mm
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés