Aiwa
Aiwa Vintage otthoni bluetooth hangszóró FM rádióval, fekete (BSTU-750BK)
  • Cikkszám: 272274
Aiwa

Aiwa Vintage otthoni bluetooth hangszóró FM rádióval, fekete (BSTU-750BK)

  • Cikkszám: 272274
48 990 Ft / db

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
Ne maradj le a legjobb árakról!
489 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Az AIWA BSTU-750 többet tud, mint gondolnád! A mai kor követelményeinek eleget tevő csatlakoztatási lehetőségekkel rendelkezik, maximális kikapcsolódást biztosítva. Kiváló minősége mellett a megjelenése is igényes, az egyre divatosabb klasszikus (vintage) stílus teszi szemet gyönyörködtetővé.

Részletes ismertető

Beépített FM rádióvevőjével tisztán és jó minőségben hallgathatod kedvenc ébresztő, vagy nappali rádióadód, USB bemenetén pendrájvra mentett kedvenc zenéid szólaltathatod meg, a Bluetoorh funkciónak köszönhetően a legnépszerűbb streamer oldalakat is kihangosíthatod a telefon hangjánál sokkal jobb minőségben élvezve a zeneszámokat. A beépített órának és ébresztő funkciónak hála, még a legnagyobb hétalvók is felébrednek ilyen hangerő mellett, az már Tőled függ, hogy zenére, vagy csipogáűsra szeretnél felriadni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés