Aiwa
Aiwa Vintage otthoni bluetooth hangszóró FM rádióval, fekete (BSTU-800BK)
  • Cikkszám: 272276
Aiwa

Aiwa Vintage otthoni bluetooth hangszóró FM rádióval, fekete (BSTU-800BK)

  • Cikkszám: 272276
59 990 Ft / db

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
Ne maradj le a legjobb árakról!
599 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Az AIWA BSTU-800 többet tud, mint gondolnád! A mai kor követelményeinek eleget tevő csatlakoztatási lehetőségeken kívül mikrofon és gitár bemenettel is rendelkezik, ezért ha szeretnél kikapcsolódni, a pihenésen kívül kreatív képességeidnek is teret enged. Kiváló minősége mellett a megjelenése is igényes, az egyre divatosabb klasszikus (vintage) stílus teszi szemet gyönyörködtetővé.

Részletes ismertető

Beépített FM rádióvevőjével tisztán és jó minőségben hallgathatod kedvenc ébresztő, vagy nappali rádióadód, USB bemenetén pendrájvra mentett kedvenc zenéid szólaltathatod meg, a Bluetoorh funkciónak köszönhetően a legnépszerűbb streamer oldalakat is kihangosíthatod a telefon hangjánál sokkal jobb minőségben élvezve a zeneszámokat. A 4000 mAh beépített, újra tölthető akkumulátor az 50 Watt RMS teljesítmény épp elegendő hangerőt biztosít, hogy még akár a szabadban is egy jót bulizhassatok barátaitokkal! A hátlapon található ARC (Audio Return Channel) funkciós HDMI bemenetre csatlakoztatva PC, laptop, vagy televízió hangja is megszólalható, így a BSTU-800 hangprojektorként is használható, ezentúl nem kell a készülélkekbe beszerelt rossz hangminőségű hangszórókat elviselni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés