LG
LG XBOOM 360 RP4G Bluetooth hangszóró, kékeszöld
  • Cikkszám: 268444
LG

LG XBOOM 360 RP4G Bluetooth hangszóró, kékeszöld

  • Cikkszám: 268444
119 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 199 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
120 W
Magasság
51,4 cm
Mélység
24,75 cm
Szélesség
24,75 cm
Szín
Kék, Zöld
Súly
5 800 g
Bluetooth
Igen
Csatlakozók
USB, AUX

Élvezze a 360°-os térhatású hangzást

Az XBOOM 360 egy lenyűgöző hangművészet, amely megváltoztatja a hangélményt. Bárhol is helyezi el ezt a hangszórót, kúpos formája az LG technológiával kombinálva biztosítja, hogy az egész szoba minden oldalról természetes, kiváló minőségű hanggal legyen tele.

Részletes ismertető

Autentikus 360°-os hangzás az LG szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően

A több meghajtóval rendelkező hagyományos hangszórók szűk helyen osztják el a hangot. Az ezen a tartományon kívül eső hangok nyomása egyenetlen lehet, és torzulhat. Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos helyen kell lennie a hang teljes élvezetéhez. Az LG új, szabadalmaztatott technológiát alkalmazott a fényszórók optimális szerkezetére, hogy kiküszöbölje ezt a torzítást. Ez lehetővé teszi a hang továbbterjedését a helyiség minden irányába. Többé nem kell keresnie, hogy megtalálja a legjobb hallgatási pozíciót, mert az eredeti hang eljut a fülébe, bárhol is van.

Tiszta magas hangok és gazdag basszus a prémium hangszóróktól

Az XBOOM 360 gyönyörű megjelenése alatt kiváló minőségű hangkomponensek találhatók. A titán magassugárzó pontos és részletgazdag magas hangokat biztosít, míg az üvegszálas mélysugárzó gazdag és dinamikus mélyhangokat hoz létre a kiváló hangminőség érdekében.

Titán magassugárzó

A csöves magassugárzó összenyomja a magas hangokat, és erőteljesen eloszlatja azokat 360 fokban. A merev membrán, amely másodpercenként 10 000-szer (10 kHz) rezeg, tisztább hangokat ad az anyag károsítása nélkül.

Üvegszálas mélysugárzó

Az 5,25 hüvelykes, könnyebb anyagból készült, jó rugalmasságú mélysugárzó dinamikus mélyhangokat generál, és egyértelműen visszaadja az énekhangot.

A terv a térvilágítás szakértőivel együttműködve készült

A mindennapi élet, a fesztiválok és a természet ihlette XBOOM 360 világítás az idő múlását tükrözi, és a pillanatnak megfelelő hangulatot teremt. Mindegyik világítási mód pontosan beállítja a színeket, a fényerőt és a színhőmérsékletet, hogy biztosítsa az audiovizuális harmóniát a környezettel.

Vonzó 360 fokos dizájn, amely kiegészíti otthona dekorációját

Az XBOOM 360 olyan, mint egy kiváló minőségű bútor, amely melegséget és modernséget kölcsönöz a belső térnek, és kiegészíti az otthoni dekorációt. Elérhető smaragdzöld, fekete, bézs és bordó színekben.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés