CASO
CASO WineComfort 24 Borhűtő, inox
  • Cikkszám: 273064
CASO

CASO WineComfort 24 Borhűtő, inox

  • Cikkszám: 273064

259 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 36 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Palackok száma
24 db
Technológia
Kompresszoros
Zajszint
41 dBA
UV-védelem
Igen
Magasság
87,5 cm
Szélesség
39,5 cm
Mélység
59,5 cm
Szín
Inox
Energiaosztály
G
Éves energiafogyasztás
135 kwh/év
Hűtőtípus
Borhűtő
Hőmérsékleti zónák
2 db
24 db
Palackok száma
Kompresszoros
Technológia
41 dBA
Zajszint
Igen
UV-védelem
87,5 cm
Magasság
39,5 cm
Szélesség

Kompresszoros hűtőtechnika akár a tartósan alacsony hőmérsékletért? Időtálló, exkluzív megjelenés? Prémium kategóriás, megbízható minőség? A Caso WineComfort 24 borhűtő ezt mind tudja.

Ez a borhűtő két különálló hőmérsékleti zónával rendelkezik, melyek hőmérséklete egyénileg állítható a fehérborok és vörösborok számára. A rezgéscsökkentő lábakkal rendelkező kompresszor biztosítja a nyugodt és csendes helyet borainak. Aktív ventilátor garantálja zónánként a stabil hőmérsékletet. A borhűtő 24 palack bor tárolására alkalmas (palackmagasság: 310 mm). Az optimális aromavédelemért 3 rétegű, UV filterrel ellátott üveg felel. A leggazdaságosabb energiafogyasztás érdekében kiváló hőszigetelés van a borhűtőben. A hőmérséklet elektronikusan állítható: 5 – 20 °C között. Zónánként fehér LED hőmérséklet kijelzővel rendelkezik. Kapcsolható belső világítása és érzékelő érintő vezérlése van. Tervezése időtálló: elegáns rozsdamentes acél kivitel, ergonomikus fogantyú. Nagyon halk működésű szerkezet.

A készülék belsejében elérhető maximális hőmérséklet nem lehet szignifikánsan magasabb, mint a beállítási hely környezeti hőmérséklete.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés