Hűtőszekrények - 1.oldal 308 termék Szűrés

 • 4.8 (9  értékelés)
  249 999 Ft
 • 5 (1  értékelés)
  114 999 Ft
 • 5 (6  értékelés)
  64 999 Ft
 • 5 (1  értékelés)
  386 999 Ft
 • 5 (2  értékelés)
  259 999 Ft
 • 5 (2  értékelés)
  89 999 Ft
 • 5 (4  értékelés)
  86 999 Ft

Új hűtőszekrény vásárlásakor rendkívül sok lehetőség közül válogathatunk.

Nincs szükség egy óriási fagyasztóra és jó, ha kis helyen is elfér? Az egyajtós hűtő a jó választás!

Több funkciós hűtőgépet keresünk? A különálló fagyasztószekrény nem fér el, de mégis jól jönne egy kis jégkocka vagy fagyi a nagy melegben? Ezesetben a kombinált hűtők között érdemes körülnézni. Választhatunk alulfagyasztós, illetve felülfagyasztós modellt, de side by side hűtőt is, amennyiben tudjuk, hogy ki fogjuk használni a nagyobb fagyasztó teret. Nagyobb családok esetében, illetve ha a hely nem jelent problémát, bátran vásárolhatunk két ajtós, más néven dupla ajtós modellt is. 

Fontos továbbá megvizsgálnunk a készülék fogyasztását is! 

A hűtő ugyanis az egyetlen olyan háztartási gép, amely heti hét napban, a nap 24 órájában folyamatosan be van kapcsolva, és így nagyságrendileg 20-25 százalékát, azaz akár egynegyedét jelenti egy háztartás éves energiafogyasztásának. De honnan tudjuk, hogy melyik hűtőszekrény energiahatékony? Nagy segítség e tekintetben a hűtő energiacímkéje, amelyen megtaláljuk az egyes hűtőgép modellek energiaosztályba sorolását. Ez a rangsor jelenleg „A” –tól „G”-ig terjed, ahol az „A” a legjobb és a „G” a legrosszabb minősítés. Arra figyeljünk, hogy a korábbi A+++ kategória most egy C vagy D kategóriának felel meg, így ezeket illetve az ennél jobbakat keressük. A hűtőgép csereprogramok során is fontos szempont a pályázatok elbírálásakor a kívánt hűtőszekrények energiahatékonysága.

Funkciók tekintetében is számos lehetőség közül választhatunk.

A No frost hűtőszekrény jelentése: a No frost technológia segítségével nincs szükség a hűtőszekrény rendszeres leolvasztására. Az LCD képernyők segítségével pedig nyomon követhetjük a hűtőgép működését, és egyszerűen állíthatjuk be a kívánt értékeket. Az ital- és jégadagoló szintén praktikus kiegészítője lehet hűtőszekrényünknek. Akár beépíthető modellt is választhatunk új konyhába, így el is lehet rejteni a szekrénysorban.

Választhatunk külsőre is!

Legnépszerűbb színű a fehér hűtő, de egyre elterjedtebb az inox hűtő, ami modernebb megjelenést kölcsönöz a konyhának.

Mire figyeljünk egy hűtő belsejében, mekkorát vásároljunk?

Hűtők méreteit belülről literben adjuk meg. Itt 40 litertől több száz literig terjedhet a mérete. Ha fagyasztó helyezkedik el a hűtőszekrényben, az űrtartalmát annak is meg szokták adni. Ezesetben meg kell állapítani, hogy kivehető vagy állítható polcok vannak benne, ha estleg nagyobb dolgot tárolnánk, azt könnyen el lehessen helyezni. Keskeny hűtőnek hívjuk a körülbelül 40 cm-től kezdődő hűtőszekrényeket, ám a hűtők szélessége a kétajtós hűtőszekrények miatt meghaladhatja a 95 cm-t is.

Népszerű termékek: Samsung hűtők, Zanussi Hűtők, Gorenje hűtők, Electrolux Hűtők, Whirlpool hűtők, Aeg hűtők és Beko hűtőszekrények .

 

Utoljára megtekintett termékeid

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés