REMINGTON
Remington Virtually Indestructible Körkéses Borotva (PR1855)
  • Cikkszám: 272222
REMINGTON

Remington Virtually Indestructible Körkéses Borotva (PR1855)

  • Cikkszám: 272222

19 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Akkumulátoros
Igen
Vízálló
Igen
Akkumulátor üzemidő
60 perc
Borotvafej
Igen
Töltési idő
4 óra

A Remington Virtually Indestructible (szinte elpusztíthatatlan) körkéses borotvát arra tervezték, hogy időtálló legyen. A tartós, megbízható és erőteljes készülék duplasoros vágóélekkel rendelkezik az irritáció nélküli simára borotválás érdekében. A rugalmas vágók lehetővé teszik, hogy körkörös mozdulatokkal kövesd arcod kontúrjait, a billenő nyak pedig szorosan követi állad, állkapcsod és nyakad vonalát.

A 3 napos borostaformázó toldat segítségével kontrollálhatod az újra kinőtt szőrszálak hosszát a jól ápolt borostás kinézetért. A 4 órás töltéssel elérhető akár 60 perces vezeték nélküli használattal te irányítod megjelenésedet, bárhová is mész.

SZINTE ELPUSZTÍTHATATLAN ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS

Az eddigi legszívósabb készülékünk. A Virtually indestructible polikarbonát házat úgy tervezték, hogy kiállja a nagy erejű ütéseket, illetve leejtéseket, leeséseket is. Ergonomikus kialakítása kényelmessé és könnyűvé teszi kezelését akkor is, ha az arcodat, az álladat vagy a nyakadat borotválod.

DUPLA SOROS VÁGÓFEJEK

A dupla soros vágóélek prémium borotválkozási teljesítményt biztosítanak a bőrközeli és kényelmes borotválkozáshoz minden alkalommal.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés