59 PERC ALATT
TAKARÍTSON MEG IDŐT

A Zoom-nak köszönhetően Bianca képes minden szövettípust, minden mosóprogramon kevesebb, mint egy óra alatt kimosni - lenyűgöző eredménnyel.

'A' OSZTÁLYÚ MOSÁSI EREDMÉNYEK*
A Zoom használata során az exkluzív Mix Power Jet+ System a mosószert közvetlenül a ruházatra juttatja, a Boost fűtési rendszerrel és a CPU gyorsítóval, együtt pedig rövid idő alatt garantálja a leghatékonyabb mosást.

*pamut, műszál és vegyes textíliákon

EGYSZERŰ KEZELÉS
INTUITÍVABB, MINT VALAHA

Felejtse el a gombokat! A Bianca érintő tekerőgombjával gyorsan és egyszerűen érheti el a mosási programokat és opciókat, magyar nyelven. A puha érintőfelületnek, nagy betűméretnek és ikonoknak köszönhetően gyerekjáték a kezelése.

MINDEN EGY ÉRINTÉSNYIRE
Az intelligens Smart Ring kezelőfelületen a leggyakrabban használt 8 mosási programot és további 4 hasznos opciót érheti el, így összességében több mint 700 beállítási kombináció jön létre.

ERGONÓMIKUS HASZNÁLAT
A Smart Ring speciális, 11°-os dőlésszögének köszönhetően a mosóprogramokat lehajolás nélkül is be tudja állítani. A nagyméretű, magasan lévő üvegajtó szintén ezt a célt szolgálja.BESZÉLGESSEN AZ OKOS MOSÓGÉPÉVEL
HANGVEZÉRLÉS

A Simply-Fi applikáción keresztül Ön hanggal is vezérelheti mosógépét. Kérje meg Biancát, hogy indítson el egy mosóprogramot: az elindul, és figyelmezteti Önt, ha a program a végéhez közeledik. Kérjen tippeket és tanácsokat - Bianca válaszolni fog.

INTELLIGENS INTERAKCIÓ
Az Ön és Bianca közötti párbeszéd ennél több is lehet: Bianca speciális algoritmusa lehetővé teszi, hogy valódi párbeszédet folytasson vele okostelefonján keresztül. Az új mosógépe megérti az Ön igényeit, korrigálja az esetleges hibákat, és napról napra tanul és fejlődik, így helyesen tudja megválaszolni kérdéseit. Ez egy olyan felhasználói élmény, amilyet soha nem látott még.MINDIG ELÉRHETŐ

KOMMUNIKÁLJ OKOS MOSÓGÉPEDDEL, BÁRHOL IS LEGYÉL
A párbeszéd csak egy a sok lehetőség közül, amelyet a Simply-Fi applikáció nyújt. Az exkluzív, okostelefonról vagy tabletről elérhető rendszer még jobbá és különlegesebbé teszi a felhasználói élményt.
MINDIG ELÉRHETŐ
KOMMUNIKÁLJÖN BIANCÁVAL, BÁRHOL IS LEGYEN
A párbeszéd csak egy a sok lehetőség közül, amelyet a Simply-Fi applikáció* nyújt. Az exkluzív, okostelefonról vagy tabletről elérető rendszer még jobbá és különlegesebbé teszi a felhasználói élményt.

KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK
A Simply-Fi applikáción keresztül sok hasznos funkció érhető el:

TÁVVEZÉRLÉS
Indítsa el és állítsa meg a mosási programot, nézze még annak státuszát vagy aktiválja a funkciót, amely hosszú időre frissen tartja ruháit a program vége után.

EXTRA PROGRAMOK
Férjen hozzá megannyi további mosási programhoz és kombinálja ezeket a meglévő opciókkal, hogy minden lehetséges mosási igényt kielégítsen.

ELLENŐRZÉS
Végezzen átfogó és részletes vizsgálatot az alkatrészekről és a mosógép működési állapotáról. Probléma esetén az alkalmazás segítséget nyújt a lépésenkénti hibaelhárításhoz.
CSÖKKENTETT ENERGIAFOGYASZTÁS
Kísérje figyelemmel a pillanatnyi energiafelhasználást és kapjon hasznos tippeket az energiafogyasztás csökkentésére.
AUTOMATIKUS KARBANTARTÁS
Kapjon emlékeztetőt a szűrő vagy a dob tisztításának esedékességéről - vízkeménység alapján is.

 A promoció időtartama: 2019.07.09-07.15.Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


Személyes átvételOrszágszerte 65 Euronics szaküzletben


HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen