XP-Pen
XP-PEN Star G640 Digitalizáló tábla
  • Cikkszám: 285285
XP-Pen

XP-PEN Star G640 Digitalizáló tábla

  • Cikkszám: 285285
18 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Jobb és bal kezes felhasználók számára egyaránt tervezték, most már bal vagy jobb oldali módba állíthatja a könnyű hozzáférés érdekében.

Részletes ismertető

Tömör és elegáns.

Élvezze az új G640 könnyű súlyát és karcsú kialakítását. A G640 mindössze 2 mm vastag, ugyanolyan vékony, mint az összes elsődleges szintű grafikus táblagép, így útközben is magával viheti.

Ideális webkonferenciákhoz vagy távoktatáshoz.

Egyidejű digitális szabadkézi műveletek XPPen grafikus táblával, amely kompatibilis a Microsoft Office-alkalmazásokkal, például a Worddel, a PowerPointtal, a OneNote-tal és más alkalmazásokkal. Vizuálisan pontosan mutassa be kézzel írt jegyzeteit és aláírásait – ideális webkonferenciákhoz vagy online oktatási igényekhez.

A tanárok és az előadók vizuálisan hozhatnak létre és magyarázhatnak interaktív tartalmakat közvetlenül a fájlokba írva, szerkesztve és jegyzetelve, valamint valós időben megosztva képernyőjüket streamelés, közvetítés vagy webkonferencia közben. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a kreatív ötletek áramlását és a problémamegoldó folyamat intuitív és hatékony bemutatását.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés