13 000 FT KEDVEZMÉNNYEL ÉS DÍJMENTES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL VÁSÁROLHATSZ NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® KÁVÉKAPSZULÁT NESCAFÉ® DOLCE GUSTO® KÁVÉFŐZŐ VÁSÁRLÁSA ESETÉN

A kedvezmény érvényesítésének lépései:
1. Vásárolj Nescafé® Dolce Gusto® Krups kávéfőzőt 2024. április 9. és 2024. december 31. között, vagy a visszavonásig.
2. Őrizd meg a kávégép vásárlását igazoló blokkot/számlát! Szkenneld be, vagy készíts digitális fényképet az újonnan megvásárolt kávéfőző eredeti blokkjáról /számlájáról.
3. Látogass el a www.dolce-gusto.hu/gepvasarlas-kupon weboldalra, és kövesd a kávékapszula kedvezmény érvényesítéséhez szükséges lépéseket: add meg a kért adatokat, és töltsd fel a csatolmányt.
A weboldalon a következő adatok megadása szükséges:
- Név: vezetéknév, keresztnév
- E-mail cím
- Vásárlás időpontja a megadott formátumban
- Válaszd ki a legördülő listából a kereskedő nevét, ahol a gépet vásároltad (bolti és online vásárlás esetén is)
- Töltsd fel a vásárlást igazoló blokkról vagy számláról készült képet a megadott paraméterek szerint.
4. A megadott e-mail címdere elküldjük a 13.000 forint értékű kapszulakedvezményre és díjmentes házhozszállításra feljogosító kuponkódot.

A kuponkódot legkésőbb 2025. január 10-ig tudod megigényelni, és a regisztrációt követően kapott kapszulakupont legkésőbb 2025. január 31. napjáig tudod érvényesíteni a www.dolce-gusto.hu oldalon.
Egy számlát/blokkot csak egyszer lehet feltölteni a promóció során, ezért javasoljuk több kávéfőzőgép vásárlása esetén az egyes gépekről külön számla/blokk kiállítását kérni, vagy külön tranzakcióval megvásárolni őket.

További részletekért kattints ide

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés