DJI
DJI MAVIC AIR Fly More Combo drón, Piros
  • Cikkszám: 220273
DJI

DJI MAVIC AIR Fly More Combo drón, Piros

  • Cikkszám: 220273
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
WiFi
Igen
Akkumulátor kapacitás
2 970 mAh
Súly
430 g
Irányítás
Összecsukható távirányító
Propellerek száma
4 db
GPS
Igen
Maximális sebesség
68,4 km/h
Dönthetőség
Maximális dőlésszög: 35° (S - mód)
Repülési idő
21 perc
Akkumulátor típusa
Intelligent Flight
Maximális repülési magasság
68,4 m
Szín
Piros
Igen
WiFi
2 970 mAh
Akkumulátor kapacitás
430 g
Súly
Összecsukható távirányító
Irányítás
4 db
Propellerek száma
Igen
GPS
Szétnyíló kaland A mérnöki tervezés és dizájn csodája, a Mavic Air arra készült, hogy bármerre is viszi a kaland, mindig elkísérje. A Mavic sorozat legjobb tulajdonságait örökölve ez az ultrahordozható és összecsukható drón kimagasló repülési teljesítménnyel és funkcionalitással rendelkezik a korlátlan felfedezéshez. 32 MP-es gömbpanorámák
Összecsukható és hordozható
3 tengelyes gimbal (stabilizátor) és 4K kamera
3 irányú környezetérzékelés
SmartCapture

Szétnyíló kaland

A mérnöki tervezés és dizájn csodája, a Mavic Air arra készült, hogy bármerre is viszi a kaland, mindig elkísérje. A Mavic sorozat legjobb tulajdonságait örökölve ez az ultrahordozható és összecsukható drón kimagasló repülési teljesítménnyel és funkcionalitással rendelkezik a korlátlan felfedezéshez.

  • 32 MP-es gömbpanorámák
  • Összecsukható és hordozható
  • 3 tengelyes gimbal (stabilizátor) és 4K kamera
  • 3 irányú környezetérzékelés
  • SmartCapture
  • 21 perces maximális repülési idő

3 tengelyes gimbal-kamera

A Mavic Air a leginkább hordozható DJI drón, amely a szögletes rezgési tartományt 0,005°-ra csökkentő, 3 tengelyes mechanikus gimballal van felszerelve. A háromszög alakban beállított gimbal-csillapítók segítenek még egyenletesebb felvételek elkészítésében.

32 MP-es gömbpanorámák

A vízszintes, függőleges, és 180°-os panorámákon felül a Mavic Air képes 25 fotó mindössze 8 másodperc alatti összeillesztésével kristálytiszta 32 MP-es gömbpanorámákat készíteni. Tekintse meg ezeket lenyűgöző perspektívából egy DJI Goggles szemüveggel.

4K 100 Mbps videó

A Mavic Air elképesztő, 4K felbontású, és másodpercenként 30 képből álló videókat rögzít 100 Mbps sebességű felvétellel, hogy minden másodpercet UHD minőségben vegyen fel.

Lassított felvétel

Az 1080p felbontású, másodpercenként 120 képből álló lassított videók támogatásával a Mavic Air minden epikus, nagy sebességű kalandját felveszi.

HDR fotók

Új HDR algoritmusok segítenek a megfelelő expozíciós paraméterek intelligens beállításában a fényviszonyok függvényében. A túlexponált, vagy sötét területek a kiemelések és árnyékok közötti természetesebb átmenetekhez kerülnek feldolgozásra, míg a DSP gyorsítás lehetővé teszi a hatékonyabb fotózást.

12 MP-es állóképek

A Mavic Air beépített kamerája egy 1/2,3"-es, 12 MP-es CMOS érzékelőt, és egy f/2.8-as fényértékű, 24 mm egyenértékű gyújtótávolságú objektívet tartalmaz magas minőségű fotók és videók készítéséhez.

8 GB belső tárhely

A microSD kártyarekeszen felül egy 8 GB-os belső tárhely teszi lehetővé fotók és videók mentését közvetlenül a repülőgépre, és a fájlok exportálását egy USB 3.0 Type-C porton keresztül.

Geometrikus elegancia

A geometrikus pontosságot kifejezve a Mavic Air karjai az aerodinamikus házából hajlanak ki. Magnéziumötvözetű tartók erősítik a hét fedélzeti kamerát, a hátsó szellőzők hatékonyan távolítják el a hőt, és az elsődleges gimbal-kamera süllyesztve van a jobb védelem érdekében.

3D összecsukható dizájn

Az összecsukva egy okostelefon szélességével és magasságával rendelkező Mavic Air egy ultrahordozható drón, amely kiterjeszti az ilyen méretű eszközök lehetőségeinek határait.

Összecsukható távirányító

A dedikált távirányító összecsukható, alacsony profilú dizájnnal rendelkezik, hogy maximális kényelemben tarthassa benne az okostelefonját. A vezérlőpálcák kivehetők, és a távirányító belsejében tárolhatók a kényelmesebb szállítás érdekében.

ActiveTrack

Az ActiveTrack akár 16 kiválasztható tárgyat képes egyidejűleg érzékelni, lehetővé téve a megfelelő kiválasztását követéshez. Magasabb követési pontossággal és szélesebb szcenárió alkalmazással az ActiveTrack akkor is követi a tárgyakat, ha azok futnak, ugrálnak, vagy kerékpároznak.

QuickShots

Válasszon hat különböző QuickShot (gyorsfénykép) közül — rakéta, droni (drónszelfi), kör, spirál, aszteroida, és bumeráng. Mindezek csak egy érintésre vannak, és segítségükkel anélkül készíthet epikus drónszelfi-videókat, hogy a felvétel megkomponálásán kellene gondolkodnia. Ossza meg új alkotásait közösségi oldalakon a DJI GO 4 alkalmazáson keresztül.

SmartCapture

A szórakoztató, egyszerű, és intuitív SmartCapture új és interaktív módot nyújt a Mavic Air irányítására kézzel. Indítsa el és irányítsa a drónt kézmozdulatokkal, majd készítsen fotókat vagy videókat, ahogy csak szeretné.

TapFly

Ha csak a felvételre akar fókuszálni, válassza ki a TapFly-t a DJI GO 4 alkalmazásban, amely lehetővé teszi, hogy bárhova is mutat a mobileszköze kijelzőjén, oda repüljön. A TapFly előre, hátra, szabad, és koordináta módokban működik, és a repülés sebességét is beállíthatja, hogy minden szükségletének megfeleljen.

FlightAutonomy 2.0

A FlightAutonomy 2.0-ban használt fejlett, VIO technológiát használó érzékelőrendszer egy elsődleges gimbal-kamerából, előre, hátrafelé, és lefelé sztereóban látó érzékelőkből, és lefelé irányított infravörös érzékelőrendszerből, IMU redundanciákból, és egy csoport processzormagból áll. Együtt gyűjtik és szállítják a környezetből érkező információkat a nagy teljesítményű processzorhoz a pontosabb lebegésért, és a jobb repülési teljesítményért. Az Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) lehetővé teszi, hogy a repülőgép aktívan elkerülje az előtte és mögötte lévő akadályokat. Még sosem voltak ilyen biztonságosak és könnyűek a nagy felfedezőkalandjai.

21 perc maximális repülési idő
A Mavic Air intelligens repülési akkumulátorai nagy sűrűségű lítiummal készültek, amelyek akár 21 perc tényleges repülési időt nyújtanak minden kalandszükségletéhez

FOC ESC-k és meghajtás
Az FOC szinuszmeghajtás-architektúrájú elektronikus sebességvezérlők (ESC-k) simább motorkommutációs folyamatot, és magasabb általános hatékonyságot nyújtanak mind a motorok, mind az ESC-k számára

68,4 km/óra maximális sebesség
Érezze az első osztályú drónrepülés rohanását és izgalmát akár 68,4 km/órával sport módban

Továbbfejlesztett Wi-Fi videóátvitel
Új Wi-Fi videoátviteli rendszer támogatja a kétsávos, 2,4/5,8 GHz-es élőkép-megjelenítést akár 4 km távolságból

DJI Goggles
Párosítsa a Mavic Air-t a DJI Goggles-szel a belső nézetű (FPV) repüléshez, és repüljön az égig egy lenyűgöző légikalandban!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés