AOC
AOC AGON GM300 Gamer egér
  • Cikkszám: 274398
AOC

AOC AGON GM300 Gamer egér

  • Cikkszám: 274398

5 499 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
7 db
Egérérzékenység
6 200 dpi

Az AOC AGON GM300 gamer egérben mindent megtalálsz, ami egy jó játékhoz kell. Pixart PMW3327 érzékelője 6200 DPI-vel minden mozdulatot precízen követ, így egyszerű lehet a győzelem. A Kailh kapcsolók bírják a strapát, 30 millió kattintásnyi élettartamukkal biztosra mehetsz velük. Ezen kívül kényelmes is kézben tartani a bőrbarát matt UV bevonatnak köszönhetően.

PIXART PWM3327

Minden játékhoz tartozó egér szíve az érzékelője. A 6200 valódi DPI-vel rendelkező Pixart PMW3327 érzékelő soha nem hagy cserben, és a kezed minden mozdulatát precíz, győzelmet hozó akciókká alakítja át minden játékban.

30 millió kattintás

Ellenségeid nem várják meg, amíg megteszed a lépésedet. Ezért fontos, hogy rendelkezzen olyan egérrel, amely a mozdulatait közvetlenül cselekvésekké alakítja. Ez az egér Kailh kapcsolóival rendelkezik, amelyek nemcsak kivételes kattintásérzékelést és reakciósebességet kínálnak, hanem tartósságot is biztosítanak, hiszen 30 millió kattintásra számítanak.

BŐRBARÁT MATT UV BEVONAT

Letisztult megjelenése zökkenőmentesen illeszkedik meglévő felépítésébe, míg a bőrbarát matt UV-bevonattal ellátott forma könnyű hozzáférést biztosít 7 gombhoz, így mindig a legjobb teljesítményt nyújtja.

RGB (LIGHT FX SYNC RGB)

Fogd el az ellenséget, miközben azok megpróbálnak besurranni hozzád. Kék, sárga vagy zöld kézzel is elkaphatod őket attól függően, hogy melyik színre állítod az egeret, mivel a Light FX Sync RGB-vel ellátott RGB zónákkal rendelkezik.

FONOTT KÁBEL ÉS ARANYÍTOTT USB

Ugyanolyan nehéz megtalálni a megfelelő hardvert a lehető legmagasabb játékteljesítmény biztosításához, mint egy jobbkezet találni, aki a lehető leghosszabb ideig veled marad. Ez az oka annak, hogy ez az egér fonott kábellel és aranyozott USB-vel rendelkezik, amely ötvözi a legmagasabb minőséget a hosszú élettartammal.

DPI GOMB

A DPI gomb segítségével manuálisan válthat négy különböző DPI-beállítás között menet közben, és kiválaszthatja a megfelelő sebességet az adott játékhoz és játékstílushoz.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés