AOC
AOC AGON GM530 Gamer Egér
  • Cikkszám: 274401
AOC

AOC AGON GM530 Gamer Egér

  • Cikkszám: 274401

7 999 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
7 db
Egérérzékenység
16 000 dpi

Az AOC AGON GM530 gamer egérben mindent megtalálsz, ami egy jó játékhoz kell. Pixart PMW3389 érzékelője 16 000 DPI-vel minden mozdulatot precízen követ, így egyszerű lehet a győzelem. A Kailh kapcsolók bírják a strapát, 80 millió kattintásnyi élettartamukkal biztosra mehetsz velük. Ezen kívül kényelmes is kézben tartani a bőrbarát matt UV bevonatnak köszönhetően.

PIXART 3389 JÁTÉKSZENZOR 16 000 DPI FELBONTÁSSAL

A 16 000 valódi DPI felbontású Pixart PMW3389 csúcsminőségű érzékelővel felszerelt egér a kezed legkisebb mozdulatát is precíz, nyerő akcióvá alakítja minden játékban.

BŐRBARÁT MATT UV BEVONAT

Letisztult megjelenése zökkenőmentesen illeszkedik meglévő felépítésébe, míg a bőrbarát matt UV-bevonattal ellátott forma könnyű hozzáférést biztosít 7 gombhoz, így mindig a legjobb teljesítményt nyújtja.

80 millió kattintás

Ellenségeid nem várják meg, amíg megteszed a lépésedet. Ezért nagyon fontos, hogy rendelkezzen olyan egérrel, amely közvetlenül cselekvésekké alakítja a mozdulatokat. Ez az egér Kailh kapcsolóival rendelkezik, amelyek nemcsak kivételes kattintásérzékelést és válaszsebességet kínálnak, hanem tartósságot is biztosítanak, hiszen 80 millió kattintásra számítanak.

RGB (LIGHT FX SYNC RGB)

Fogd el az ellenséget, miközben azok megpróbálnak besurranni hozzád. Kék, sárga vagy zöld kézzel is elkaphatod őket attól függően, hogy melyik színre állítod az egeret, mivel a Light FX Sync RGB-vel ellátott RGB zónákkal rendelkezik.

FONOTT KÁBEL ÉS ARANYOZOTT USB

Ugyanolyan nehéz megtalálni a megfelelő hardvert a lehető legmagasabb játékteljesítmény biztosításához, mint egy jobbkezet találni, aki a lehető leghosszabb ideig veled marad. Ez az oka annak, hogy ez az egér fonott kábellel és aranyozott USB-vel rendelkezik, amely ötvözi a legmagasabb minőséget a hosszú élettartammal.

DPI GOMB

A DPI gomb segítségével manuálisan válthat négy különböző DPI-beállítás között menet közben, és kiválaszthatja a megfelelő sebességet az adott játékhoz és játékstílushoz.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés