HP
HYPERX Pulsefire FPS Pro Gamer Egér, Fekete
  • Cikkszám: 267211
HP

HYPERX Pulsefire FPS Pro Gamer Egér, Fekete

  • Cikkszám: 267211

16 199 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Vezeték nélküli
Nem
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
6 db
Egérérzékenység
16 000 dpi

A profi játékosok tudják, hogy a felkészültségen kívül nagyon fontos a felszerelés is a játék során. Frissítse egerét a HyperX Pulsefire FPS Pro RGB gamer egérre, és adjon az Önhöz leginkább illő stílust a készülékének. A Pulsefire FPS Pro a prémium Pixart 3389 érzékelőt használja, amely akár 16 000 DPI-vel képes követni hardveres gyorsítás nélkül, hogy megbízható pontosságot biztosítson a lövések eltalálásához, mielőtt az ellenség felsorakozna. Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kézbe, így a győzelmet könnyedén megszerezheti. A HyperX NGENUITY szoftver hat programozható gombjával tetszés szerint állíthatja be egerét, és mentse el a konfigurációt közvetlenül a beépített memóriába. Az Omron kapcsolói éles, tapintható visszajelzést adnak, így biztos lehet benne, hogy kattintásait regisztrálta a készülék. A Pulsefire FPS Pro használata közben a sima siklás biztosított, amely lehetővé teszi a követést és a könnyű kattintást.

A HyperX Pulsefire FPS Pro RGB gamer egere több előnyt is ötvöz magában, ezeket alább részletezzük:

Prémium Pixart 3389 érzékelő

A híres Pixart 3389 érzékelő folyamatos, érzékeny követést biztosít hardveres gyorsítás nélkül a kiváló teljesítmény és pontosság érdekében.

Kényelmes, ergonomikus kialakítás

Ergonomikusan úgy tervezték a HyperX Pulsefire FPS Pro RGB játékegerét, hogy illeszkedjen a kézhez, texturált oldalsó markolatokkal, hogy precíz maradjon a gyors mozgások során.

Hat programozható, testreszabható gomb

Programozzon minden gombot tetszés szerint. A 2 fő gomb tartós Omron kapcsolókkal rendelkezik az éles tapintható visszajelzés érdekében.

Egyszerű testreszabás a HyperX NGENUITY szoftverrel

Hozzon létre makrókat, és szabja testre az RGB-világítást és a DPI-t is akár.

Mentse el a beállításokat a beépített memóriába

Tároljon akár 3 profilt közvetlenül az egér memóriájában, és vigye magával útközben.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés