Lenovo
Lenovo Legion Go (83E10032HV) 16/512GB
  • Cikkszám: 292904
Lenovo

Lenovo Legion Go (83E10032HV) 16/512GB

  • Cikkszám: 292904
369 999 Ft / db

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
Ne maradj le a legjobb árakról!
3 699 Pont
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Merüljön bele az AMD Ryzen™ Z1 sorozatú processzorok teljesítményével működő, kézben tartott Windows 11-es gamer PC-ben.

Élvezze a lélegzetelállító képélményt a 8,8 colos QHD+ Lenovo PureSight gamer kijelzőn

Törjön precízen az élre a versenytársai között FPS üzemmódban

Állandó összeköttetés és kedvenc játékai könnyed elérhetősége a Legion Space segítségével

Hatalmas akkumulátor, amely gyorsan töltődik, így bármerre jár, mindig folytathatja a játékot

AMD Ryzen™ Z1 sorozatú processzorok: Adja a játékot!

A páratlan teljesítmény és a kíméletlen hatékonyság találkozása. Az AMD Ryzen™ Z1 sorozatú processzorokkal és RDNA™ videokártyákkal felvértezett Legion Go a tenyérben tartott, zabolátlan erő. A rendíthetetlen dominanciára kifejlesztett, korábban ismeretlen teljesítménytartományra finomhangolt chipekkel kapaszkodjon meg, és készüljön a vakító sebességre és lágyan zökkenőmentes játékmenetre, akár a legkeményebb játékokkal is. Nincs túlmelegedés, nincs akkumulátormerülés, csak a töretlen összpontosítás a hódításra.

Irány a gamer univerzum!

A Legion Space egész arzenálnyi platformot tömörít egyetlen zászló alá. Váltogasson minden erőfeszítés nélküli a kedvenc indítóprogramjai, például az Xbox Game Pass között, amelyet három hónapig ingyen megkap, ha megvásárolja a Legion Go készüléket. A felhőalapú játékkal kedvenc játékai mostantól bárhová és bármikor követni fogják. Streameljen a Legion PC-jéről a Legion Go készülékre, hogy saját kis birodalmában bárhol játszhasson – a kanapétól akár a kertig –, és emelje magasabb szintre az eredményességét a kiváló emulációval. Ráadásul a Gamesplanet áruházzal exkluzív kedvezményeket kap Lenovo azonosítója használatával. Végül a Legion Space lehetővé teszi a beállítások személyre szabását is az igazán egyedülálló élmény érdekében.

Részletes ismertető

Uralja a képélményt

Engedje szabadjára a játékszellemét. A kézi számítógép életre kelti a merész játékbeli célokat a 8,8″ QHD+ (2560 x 1600) Lenovo PureSight gamer kijelzőn. Tapasztalja meg az 500 nites fényerőt, a kristálytiszta képi megjelenítést a 97%-os DCI-P3 színtartománnyal. A felbontás 1600p és 800p, a képfrissítési frekvencia pedig 144 Hz és 60 Hz között állítható attól függően, hogy épp a teljesítmény vagy az akkumulátoros készenléti idő-e a fontos. A 10 pontos érintőképernyő természetes interakciókat kínál. A Legion Go nem csupán egy eszköz, hanem a valóra vált álom a dicsőségre vágyó játékosok számára.

Ragadja meg a győzelmet a legtökéletesebb vezérléssel

A pontosság új értelmet nyer a Legion Go RGB-világítású, Hall-hatású joystickjeivel, trackpadjével és a funkciók teljesen szabad hozzárendelését lehetővé tevő vezérlőivel. A Legion Go levehető, csúszásgátló felületkialakítású kontrollerei az ergonomikus kialakítás és a kényelem ötvözésével zökkenőmentes átmenetet biztosítanak a PC-sről a kézikonzolos játékra. A jobb oldali kontroller precíz függőleges egérré alakítható, a bal oldali pedig megbízható WASD-felületté válik. Az opcionális kontrollertalppal párosítva a függőleges mozgások hihetetlenül stabilak lesznek, és az izmokra nehezedő minimális nyomás miatt a kitartás érvényesül. A körkörös világítású Legion bekapcsológomb színt vált, hogy stílusosan mutassa, melyik üzemmód van épp.

Páratlan kényelem és pontosság

Az aprólékos odafigyeléssel, biomechanikai pontossággal kialakított Legion Go TrueStrike kontrollerek újraértelmezik a játékok irányíthatóságát. A kézbe simulva optimális testtartást biztosítanak, csökkentve az ujjak feszítését és a csuklók megterhelését. Az ujjak természetes nyugalmi helyzetét biztosító 12°-os dőlésszöggel és az átgondoltan méretezett gombokkal könnyedén megfelelnek a felhasználók 95%-ának. A jobb oldali kontroller 60–80°-os csuklószöget biztosít az alkar szempontjából kedvezőbb játékhoz. Fedezze fel a páratlan kényelmet és pontosságot.

A lopakodó stílus és a páratlan teljesítmény találkozása

Hattengelyes giroszkópos támogatásunk új szintre emeli a stabilizációt és a gördülékenységet a könnyed játékmanőverek érdekében. A letisztult árnyfekete színben érkező Legion Go a visszafogott prémiumkategóriás formavilágot testesíti meg. A kitámasztó használatával hibátlan betekintési szögek és kényelem érhető el, miközben a levehető kontrollerekkel a kezében kényelmesen hátradől. A felpörgetett játékélményhez kifejlesztett Legion Go bőséges szellőzést kapott az optimális légáramlás érdekében, így hűvösen csendes világot tart fenn az elmerüléshez a magával ragadó játékban.

Turbózza fel a játékmenetet

Adjon teljesítményt a hódításaihoz a Legion Go akkumulátortechnológiájával, amely messze felülmúlja a riválisainkat. A 49,2 Wh kapacitással zavartalan csatákat vívhat a játékok során az újratöltés kötöttsége nélkül. A Super Rapid Charge gyorstöltési technológia pillanatok alatt visszatérhet a harci forgatagába. A hosszú élettartam és a hőszabályozás érdekében a Power Bypass üzemmód lehetővé teszi, hogy a Legion Go gépet az akkumulátor merülése nélkül használja bedugva, megsemmisítve a termikus túlhúzással kapcsolatos aggodalmakat. Az ingujjban rejtőzködő aduász? A Legion Go által támogatott akkumulátoroptimalizálás, amely a Legion Space megoldással érhető el az akkumulátor legtökéletesebb kezelése érdekében.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés