10 év garancia az Electrolux mosogatógépek inverter motorjára

10 év garancia az Electrolux mosogatógépek inverter motorjára

Az inverter motorral működő Electrolux mosogatógépek hosszú időn keresztül segítenek Önnek a konyhában, anélkül, hogy meghibásodnának. Erre az Electrolux garanciát is vállal: a szabadonálló és a beépíthető mosogatógépek inverter motorjára 10 év garanciát ad.
A 10 év garancia online regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felületet a www.electrolux.hu oldalon a Promóció regisztráció menüpontból éri el.

Electrolux Mitől ennyire megbízható az inverter motor?

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb programot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne. Emellett, az inverter motoros készülékek csendesebbek és energiatakarékosabbak is, mint a hagyományos motorral szerelt társaik.
Electrolux Mi mindent várhat egy Electrolux mosogatógéptől?

Nem számít, milyen edényt tesz be a mosogatógépébe — a legnagyobb, legzsírosabb serpenyőktől a törékeny üveg-poharakig — az Electrolux mosogatógépek egyedülállóan tisztára mosnak mindent, hogy Ön minden alkalommal csillogóan tisztán vehesse ki edényeit a gépből. Biztos lehet benne, hogy többé semmit sem kell kézzel mosogatnia. Évente ráadásul akár 2 hét szabadidővel ajándékozhatja meg magát, ha a gépre bízza piszkos edényeit.
Electrolux
Electrolux Természetes szárítás, energiatakarékosan

Az Electrolux mosogatógépekben az AirDry technológia a természetes levegőáramlást használja fel az edények végső szárításához. Az ajtó 10 cm-re kinyílik az utolsó szárítási fázisban, és úgy is marad, amíg kipakolja a gépet. Ennek eredményeként háromszor hatékonyabb a szárítás, mint azoknál a modelleknél, amelyeknél nincs automatikus ajtónyitás. Az AirDry rendszer nem csak hatékonyabb, de energiatakarékosabb is, mint a hagyományos szárítás.

*Bizonyos modellekben
Electrolux Mosogatás egyetlen érintésre

Soha nem volt még ennyire egyszerű megtalálni a megfelelő programot edényeid elmosogatásához! Egy QuickSelect funkciós* Electrolux mosogatógép csúszókapcsolós kezelő-felületén csak azt kell beállítanod, hogy mennyi ideig tartson a program. A gép pedig beállítja a megfelelő ciklust. A mosogatógép azt is jelzi, hogy mennyire energiatakarékos a mosogatás. Így eldöntheted, hogy gyorsan, de nagyobb energiafogyasztással, vagy hosszabb idő alatt, de energiatakarékosan mosogassa el a gép az edényeidet.

*Bizonyos modellekben
Electrolux

Betöltés
Betöltés