10 év garancia az Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárító gépek inverter motorjára

Az inverter motorral működő Electrolux mosógépek, szárítógépek és mosó-szárító gépek hosszú időn keresztül gondoskodnak ruháidról, anélkül, hogy meghibásodnának. Erre az Electrolux garanciát is vállal: a mosógépek, szárítógépek és mosó-szárító gépek inverter motorjára 10 év garanciát ad. A 10 év garancia online regisztrációhoz kötött. A regisztrációs felületet a www.electrolux.hu oldalon a Promóció regisztráció menüpontból éri el.

Electrolux

Mitől ennyire megbízható az inverter motor?


Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb programot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama - nincs, ami elromoljon benne. Emellett, az inverter motoros készülékek csendesebbek és energiatakarékosabbak is, mint a hagyományos motorral szerelt társaik.

Ismerd meg kiemelt ajánlatainkat!

Electrolux

Electrolux PerfectCare mosógépek


Nem biztos, hogy a ruhatárad kell lecseréned. Lehet, csak át kell gondolnod, hogyan tisztítsd holmijaidat. Ha megfelelően gondokodsz róluk, sokáig jó formában maradnak, ezért tovább horhatod őket. Az Electrolux PerfectCare mosógépek nem csupán tisztítják a ruhákat, hanem sokféle speciális gondoskodnakis róluk. Ezért kedvenc ruhadarbjaid hosszú idő múlva is úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Electrolux
Electrolux

Electrolux PerfectCare mosó-szárítógépek


Az Electrolux PerfectCare mosó-szárító gépek ugyanolyan hatékonyan és kíméletesen mossák és szárítják a ruhákat, mint a különálló készülékek. Ezekere a modellekre nyugodtan rábízhatod a címke szerint csak kézzel mosható ruhákat is, és a teregetéssel sem kell foglalkoznod. A helytakarékos gépek gondoskodnak minden ruhádról, miközben te még optimálisabban használhatod ki a helyet otthonodban.

Electrolux
Electrolux

Electrolux PerfectCare szárítógépek


Az Electrolux hőszivattyús szárítógépek alacsonyabb hőmérsékleten szárítják a ruhákat, mint a hagyományos szárítógépek, ezért a ruhák soha nincsenek kitéve feleslegesen nagy hőnek. Így nem roncsolódik a szövet, ráadásul jelentősen csökken az energiafogyasztás, valamint a szárítás időtartama is. Ráadásul nem kell többé a lakásban a száradó ruhákat kerülgetni, így helyet is spórolnak Neked!

A promóció 2019.02.01-től visszavonásig a megjelölt termékekre érvényes.

További információ és regisztráció: https://www.electrolux.hu/lokalis/promociok/10-ev-garancia-az-inverter-motorra/

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés