Philips
Philips Protective Clean 4300 fogkefe+tok (fekete) (HX 6800/87)
  • Cikkszám: 265851
Philips

Philips Protective Clean 4300 fogkefe+tok (fekete) (HX 6800/87)

  • Cikkszám: 265851
  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Funkciók
nyomásérzékelő, időzítő
Áramellátás
Akkumulátoros
Nyomásérzékelő jelzés
Igen

Tapasztalja meg az igazán kíméletes tisztítást a nyomásérzékelő segítségével, miközben egy hét alatt fehérebbé teszi a fogait. Philips Protective Clean 4300 fogkefe kíméletesen és hatékonyan tisztítja meg fogait még a nehezen megtisztítható helyeken is. A hozzá tartozó tokban higiénikusan tudja tárolni az elektromos fogkefét és tartozékait.

Illessze a fogkefére a W2 Optimal White kefefejet a felületi lerakódások eltávolításához és a fehérebb mosolyhoz. Klinikai tesztekkel bizonyított, hogy a sűrűn elhelyezkedő sörték alkotta középső folteltávolító betét révén mindössze egy héten belül fehérebbé teszi a fogakat.

Lehet, hogy Ön nem veszi észre, ha túl erősen mos fogat, de nyomásérzékelővel ellátott elektromos fogkeféje igen. Ha túl nagy nyomást fejt ki az ínyre, a fogkefe pulzáló hangot ad, mely arra figyelmezteti, hogy csökkentse a nyomást.

Amikor valami újba fogunk, eltarthat egy kis ideig, amíg hozzászokunk. Bevezető programunk segítségével új Philips fogkeféje első 14 használata során lehetősége van fokozatosan és gyengéd lépésekben növelni a fogkefe tisztítóerejét.

Biztos lehet abban, hogy biztonságos a fogmosás: szónikus technológiánk alkalmazható fogszabályzó, tömés, korona és héj esetén is, emellett elősegíti a fogszuvasodás megelőzését és a fogíny egészségének megőrzését.

A mikrochip technológia észleli és szinkronizálja az intelligens kefefejet az intelligens markolattal. Az intelligens markolat és az intelligens kefefej tökéletes párost alkot, lehetővé teszi az intelligens csere-emlékeztetőt.

Szeretne egy időzítővel rendelkező elektromos fogkefét? A QuadPacer jelez, amikor optimális időt töltött a szája egy adott részének tisztításával, a SmarTimer pedig jelzi, hogy mikor telt le a fogmosáshoz ajánlott két perc.

A Philips Sonicare továbbfejlesztett szónikus technológiája vizet juttat a fogközökbe, a fogkefe tisztítómozdulatai pedig fellazítják és eltávolítják a lepedéket a kivételes mindennapos tisztaságért.

Minden fogkefe elhasználódik egy idő után. Azonban a BrushSync technológiánk nyomon követi, hogy mennyi ideje használja a fogkefefejet, és hogy milyen erős nyomást fejt ki. Ha itt az idő a cserére, a markolaton egy jelzőfény, illetve egy rövid hangjelzés figyelmeztet erre. Így biztos lehet abban, hogy fogkeféje jó munkát végez.

A prémium utazótokban higiénikusan tárolhatja a fogkeféjét, a kompakt töltőalap pedig folyamatos feltöltöttséget biztosít. Egyetlen feltöltéssel két héten keresztül élvezheti a rendszeres használatot, azonban a töltő hosszabb utazásokat is lehetővé tesz.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés