Sencor SPR 7200SS Lassan főző készülék
  • Jótállás: 24 hónap
  • Ingyenes

Sencor SPR 7200SS Lassan főző készülék

  • Jótállás: 24 hónap
  • Ingyenes
24 499 Ft
17 399 Ft
60 999 Ft / db

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
Ne maradj le a legjobb árakról!
609 hűségpont
  • Cikkszám: 237290

Alaptulajdonságok

SENCOR

FAST ČR, a.s.

www.fasthungary.hu

[email protected]

2310, Szigetszentmiklós, Kántor 10

Alapadatok
Sütő kapacitás
3,2 l
Kivehető edény
Igen
Teljesítmény
2 200 W
Szabályozható hőmérséklet
Igen
Szín
Ezüst
Kapacitás
6 l
Tapadásmentes felület
Alumínium ötvözet edény, 2,5 mm-es falvastagsággal, garantálja a hosszú élettartamot és a korrózióállóságot
Hűtőszekrényben is tárolható
Mosogatógépben is elmosható
Állítható hőmérséklet és főzési idő
Digitális LED működtető panel biztosítja a rendkívül kényelmes főzést, a készülék nedves kézzel is beállítható
A hőszigetelő fogantyút főzés közben is meg lehet fogni, nem kell konyhai kesztyűt használni

Részletes ismertető

7 OK A LASSAN FŐZŐ EDÉNY HASZNÁLATÁHOZ

Egyszerűség: tegyen minden alapanyagot az edénybe, és hagyja a főzést a készülékre.

Víz- és energia-megtakarítás: az alumínium ötvözetű edény szerkezetének köszönhetően egyenletesebb a hőátadás és a hőátvitel, mint a hagyományos kerámia edények esetében, ami energia-megtakarítást is eredményez.

Időmegtakarítás: az alapanyagok edénybe helyezése után a készüléket magára hagyhatja, az mindent elvégez Ön helyett.

Ízesebb és vitaminnal teli ételek: az alacsony hőmérsékleten történő lassú főzés megőrzi az alapanyagok illatát és ízét, valamint a beltartalmi értékeket.

Szaftos hús: a lassú főzés közben a lé a húsban marad.

Kemény húsok puhára főzése: a kemény húsfajták a lassú főzéssel teljesen puhára főzhetők.

Főzés zsiradékok nélkül: az alacsonyabb hőmérsékleten történő főzéshez nem kell zsír vagy olaj, az ételek még ízletesebbek lesznek.

ELŐRE BEÁLLÍTOTT PROGRAMOK

Az előre beállított programoknak köszönhetően a készülék főz, süt, párol, mind magas nyomáson mind gőzzel, mindezt minimális víz vagy olaj felhasználásával.

8 PROGRAM:

SAUTE - RESZTELÉS

Kis mennyiségű olajon, vajon vagy zsíron hirtelen meg lehet pirítani az alapanyagokat. A húsoknak és zöldségeknek a külsejét hirtelen megsüti, lezárja a pórusokat, a lé nem folyik ki az alapanyagból, jobb lesz a kész étel konzisztenciája. Például ázsiai ételek, resztelt húsok készítéséhez, kolbász, virsli és tojás sütéséhez használható.

SLOW COOK LOW  - NAGYON LASSÚ FŐZÉS

Nagyon lassú főzés ízletes húsok készítéséhez.

SLOW COOK HIGH - LASSÚ FŐZÉS

Lassú főzés könnyű húsok készítéséhez.

STEW - PÁROLÁS

A program segítségével a hagyományos kuktában készíthető ételeket lehet megfőzni. A főzés közben nem kell vizet utántölteni. A program segítségével húst, májat, halat vagy zöldségeket lehet párolni

STEAM - GŐZÖLÉS

A program segítségével gőzben lehet főzni, az így elkészített étel megőrzi a vitaminokat és az alapanyagok ízét. A programot a hideg vagy fagyasztott ételek felmelegítéséhez is fel lehet használni. A program maximális teljesítménnyel főz, ezért a kivehető edénybe tegye bele a gőzölő betétet és ügyeljen arra, hogy az alapanyag ne érjen hozzá a belső edény falához és aljához.

RICE WHITE / BROWN - FEHÉR / BARNA RIZS

Előfőzött vagy száraz rizs főzéséhez

SOUS VIDE - VÁKUUMBAN FŐZÉS

Egyre kedveltebb főzési technológia, az alapanyagokat vákuumos zacskóba kell tenni, és a zacskót vízfürdőben, alacsony hőmérsékleten kell megfőzni. Ezzel a módszerrel elsősorban húsféléket, halat, zöldségeket és gyümölcsöket lehet főzni. A főzés ideje akár 72 óra is lehet, aminek köszönhetően az alapanyag megőrzi a természetes ízét, szaftosságát, konzisztenciáját, vitamin- és ásványi anyag tartalmát. A főzéshez használni kell a mellékelt rostélyt is. Az edénybe vizet kell tölteni. Sous Vide módszerrel nem főzhető alapanyagok: kínai káposzta, zöldhagyma, spenót, gyorsan puhuló zöldségek (karfiol, brokkoli, kelbimbó).

KEEP WARM - MELEGEN TARTÁS

A beállított ideig kb. 66-73°C-os hőmérsékleten tartja a kész ételt.

YOGURT - JOGHURT

Házi joghurt készítéséhez. A friss tejet két percig főzze gőzben, vagy használjon pasztőrözött tejet. A tejhez adagolja hozzá a joghurt kultúrát, és kapcsolja be a Yogurt programot. A kész joghurtot a kihűlés után tegye a hűtőszekrénybe (besűrűsödik), a joghurtot hidegen szolgálja fel. Joghurt kultúraként friss és ízesítés nélküli joghurtot, szárított joghurtport, vagy reform üzletekben megvásárolható joghurt kultúrát lehet felhasználni.

MANUAL - KÉZI ÜZEMMÓD

A készüléken saját főzési program is beállítható, a recept, az alapanyag, a mennyiség és az egyéni ízlések szerint.

PRESET - KÉSLELTETETT INDÍTÁS

A késleltetett indítás funkció segítségével a főzést későbbi időpontra halaszthatja.

JELLEMZŐK:

  • 6 literes edény a családi ebédek főzéséhez
  • Tapadásmentes felület
  • Alumínium ötvözet edény, 2,5 mm-es falvastagsággal, garantálja a hosszú élettartamot és a korrózióállóságot
  • Hűtőszekrényben is tárolható
  • Mosogatógépben is elmosható
  • Állítható hőmérséklet és főzési idő
  • Digitális LED működtető panel biztosítja a rendkívül kényelmes főzést, a készülék nedves kézzel is beállítható
  • A hőszigetelő fogantyút főzés közben is meg lehet fogni, nem kell konyhai kesztyűt használni
  • Az edzett üvegből készült fedő garantálja a hosszú élettartamot
  • A fedő tökéletes tömítése hozzájárul a belső hőmérséklet állandó szinten tartásához
  • „Sous vide” rostély az egyenletes „sous vide” főzési módhoz
  • Szilikon sütőforma
  • Praktikus hőálló konyhai kesztyű
  • Kiválóan használható levesek, gulyásleves, marha és birkahúsok, zöldségek, tojás stb. főzéséhez

CSOMAG TARTALMA:

  • Lassan főző készülék
  • Belső edény és fedő
  • Rozsdamentes acél gőzölő betét
  • „Sous vide” rostély
  • Sütőforma
  • Konyhai kesztyű

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK:

  • Tápfeszültség: 220 - 240 V / 50 - 60 Hz
  • Teljesítmény: 1250 W
  • IP20 védelemmel ellátva
  • Kapacitás: 6 liter
  • Méret: 542 x 342 x 237 mm
  • Súly: 6,0 kg

Neked ajánljuk