Candy
Candy CS4 1272DE/1-S Elöltöltős mosógép
  • Cikkszám: 281079
Candy

Candy CS4 1272DE/1-S Elöltöltős mosógép

  • Cikkszám: 281079

134 999 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok: 1 349 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Ruhatöltet
7 kg
Centrifuga fsz.
1 200 ford/perc
Programok száma
16 db
Energiaosztály
D
Mélység
45 cm
Magasság
85 cm
Szélesség
60 cm
Késleltett inditás/befejezés
Igen
Rövid program
Igen
Mosogép típusa
Elöltöltős mosógép
Szín
Fehér
Keskeny
Igen
7 kg
Ruhatöltet
1 200 ford/perc
Centrifuga fsz.
16 db
Programok száma
D
Energiaosztály
45 cm
Mélység
85 cm
Magasság

A Candy hisz az élet élvezetének fontosságában, ezért az új mosógépcsaládot úgy alakították ki, hogy könnyen és intelligensen moshassa ki a ruháit, leegyszerűsítve ezzel a napját. Így több időd marad önmagára és arra, amit a legjobban szeret. Hagyja, hogy a Candy mindennap segítsen a mosásban: az eredmény egyszerűen lenyűgöző lesz. A Candy Smart mosógépek egyben intelligens háztartási gépek is: élvezze az NFC* csatlakozás előnyeit, amely elősegíti a mosási élmény javítását, egyszerűen és közvetlenül okostelefonjáról.

*kompatibilis az NFC technológiával felszerelt Android okostelefonokkal.

Csökkentse az áramfogyasztást

Készülékeink minimalizálják a felhasznált villamos energia mennyiségét, csökkentve ezzel a fogyasztást. A súlyérzékelők érzékelik a töltet méretét, és automatikusan beállítják a felhasznált víz és elektromos áram mennyiségét. Készülékeinkkel fél terhelés akár 70%-kal kevesebb vizet, időt és áramot igényel!

Takarítson meg időt a gyors ciklusokkal

Az idő és a teljesítmény legjobb kombinációja. A Candy mosógépekkel négy, egy óránál rövidebb, 100%-ban hatékony ciklus közül választhat.

Hosszabbítsa meg mosógépe élettartamát

A Smart check-up funkció egyszerű karbantartási tanácsokat ad a nagyobb hatékonyság érdekében. Segít kézben tartani a készüléket az állapotának figyelésével. Hiba vagy meghibásodás esetén az intelligens útmutató segít megtalálni a legjobb megoldást, így önállóan is megoldhatja azt.

Tartson mindent ellenőrzés alatt

A Saját statisztika segítségével szabályozhatja a leggyakrabban használt programokat, és megtanulhatja, hogyan optimalizálhatja mosási szokásait.

Maximális rugalmasság

A késleltetett indítás funkcióval a ruhanemű akkor lesz készen, amikor szeretné. Lehetővé teszi a mosási ciklus kezdetének programozását maximum 24 órás késleltetéssel. Nem kell többé aggódnia a dob belsejében keletkező kellemetlen ruhaneműszagok miatt. Takarítson meg energiát azzal, hogy olyan időpontokban programozza be a mosást, amikor az elektromos áram költsége alacsonyabb.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés