Candy
Candy CSO 1275TBE/1-S Elöltöltős mosógép
  • Cikkszám: 271921
Candy

Candy CSO 1275TBE/1-S Elöltöltős mosógép

  • Cikkszám: 271921

144 999 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok: 1 449 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Ruhatöltet
7 kg
Centrifuga fsz.
1 200 ford/perc
Programok száma
16 db
Technológiák
Wi-Fi
Energiaosztály
D
Mélység
49 cm
Magasság
85 cm
Szélesség
60 cm
Késleltett inditás/befejezés
Igen
Gyermekzár
Igen
Gőz funkció
Igen
Mosogép típusa
Elöltöltős mosógép
Szín
Fehér
Tovább olvasom
7 kg
Ruhatöltet
1 200 ford/perc
Centrifuga fsz.
16 db
Programok száma
Wi-Fi
Technológiák
D
Energiaosztály
49 cm
Mélység

Egyszerűbb a mosás a Candy Smart Pro segítségével: gyors ciklusok teljes sorát kínálja, hogy megtalálja a megfelelőt a mindennapi mosási igényekhez. Sokoldalú, gyors és megbízható - ez a mosógép a legjobb megoldás az idő és az energia leghatékonyabb kihasználására.

TÖRŐDJÖN MOSÓGÉPÉVEL

Az intelligens ellenőrzés funkcióval egyszerűbb karbantartani készülékét, ezáltal hosszabb élettartamot biztosíthat mosógépének. Az állapot ellenőrzésével figyelemmel kísérheti a készülék állapotát és információt kaphat róla. Hibajelzés vagy meghibásodás esetén az intelligens útmutató segít Önnek azonosítani a hibát és megoldást javasol.

ACTIVE MOTION TECHNOLÓGIA

Az új ACTIVE MOTION TECHNOLÓGIA fokozza a mosószer tisztítási hatékonyságát azáltal, hogy a dob forgási sebességét több fokozattal emeli, lehetővé téve a mosási eredmények javítását, időt takarítva meg és csökkentve a gép rázkódását.

ELLENŐRZÉS

A My Statistics statisztikáknak köszönhetően ellenőrizheti a leggyakrabban használt programokat, és megtanulhatja, hogyan optimalizálhatja mosási szokásait.

SIMPLY-Fi TECHNOLÓGIA

A Candy SmartPro termékcsalád az új Simply-Fi technológiát használja, amely további, egyedi funkciókat kínál, mint például tippek, hatékonyságnövelő funkció és WiFi távvezérlő funkció, amelyeknek célja a mosás még zökkenőmentesebb és kényelmesebbé tétele.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés