Gorenje
Gorenje WNEI82B elöltöltős mosógép
  • Cikkszám: 263794
Gorenje

Gorenje WNEI82B elöltöltős mosógép

  • Cikkszám: 263794

137 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Ruhatöltet
8 kg
Centrifuga fsz.
1 200 ford/perc
Programok száma
16 db
Energiaosztály
B
Legrövidebb program
20 perc
Mélység
54,5 cm
Magasság
85 cm
Szélesség
60 cm
Gyermekzár
Igen
Rövid program
Igen
Centrifugálási zajszint
67-76 dBA
Sport program
Igen
Baba program
Igen
Dobtisztítás
Igen
Mosogép típusa
Elöltöltős mosógép
Szín
Fehér
Tovább olvasom
8 kg
Ruhatöltet
1 200 ford/perc
Centrifuga fsz.
16 db
Programok száma
B
Energiaosztály
20 perc
Legrövidebb program
54,5 cm
Mélység

A Gorenje WNEI82B elöltöltős mosógép különleges Waveactive technológiájának köszönhetően gyengéden tisztítja a ruhákat, számos előre programozott, és személyre szabható mosási programjával pedig könnyen megtalálható a ruháknak legmegfelelőbb kombináció. 8 kg-os dobkapacitásával pedig lehetővé teszi nagy adagok mosását is.

Waveactive dob

Az egyedülálló, hullám formájú dobmintázat, kombinálva a speciális, szintén hullám formájú "3D"-s dobbordázattal, lágyítja ruháid szövetszálait, hogy a lehető legkíméletesebb bánásmódot biztosítsa azért, hogy azok tökéletesen tiszták legyenek, minimális gyűrődéssel.

Rázkódásmentes működés

A StableTech oldalfal paneleknek és alapzatnak köszönhetően tovább növekedett a készülékek stabilitása és jelentősen csökkent a rázkódásuk, egyúttal a zajszintjük mértéke, még a legmagasabb fordulatszámú centrifugánál is.

SterilTub

Az alacsonyabb hőmérsékleten, mosóporral történő mosás kedvezhet egyes baktériumok fejlődésének, ami kellemetlen szaggal járhat. A SterilTub program elpusztítja a baktériumokat a gép belsejében, így biztosítva, hogy a ruhák mindig kellemes illatúak maradjanak.

Mindig a ruhák igényeihez illeszkedve

Technológiánk biztosítja, hogy mindenféle szövet a lehető legjobb módon legyen kimosva a hőmérséklet, a vízmennyiség, a mosási idő és a centrifugálási sebesség optimális kombinációjával. Ezek a beállítások a különféle mosási módokkal még személyre szabhatóbbak, lehetővé téve, hogy mindig megtaláld a legtökéletesebb programot.

Bárhol elfér

Kicsi fürdőszoba vagy nagy mennyiségű szennyes, a WaveActive mosógépeket úgy terveztük, hogy tökéletesen passzoljanak az igényeidhez. Négy különböző mélység közül választhatsz: a keskeny modellek (43 cm és 46,5 cm) kapacitása 6-7 kg, míg a normál méretű (54,5 cm és 61 cm) modelleké akár 10 kg.

StopAddGo

Ha nem tudod azonnal kivenni a ruhaneműt a mosógépből, ne aggódj, ez a funkció gondoskodik arról, hogy a ruha ne gyűrődjön össze. A Gorenje mosógépek gyűrődésgátló funkciójának a célja a gyűrődés csökkentése. Dobja 2 órán keresztül forog, hogy minimálisra csökkentse a ruhák mosását követő gyűrődést. Ezt a funkciót bármikor leállíthatod a Start/stop gomb megnyomásával vagy az on/off gombok segítségével.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés