Gorenje
Gorenje WNEI94ADS Elöltöltős mosógép
  • Cikkszám: 273939
Gorenje

Gorenje WNEI94ADS Elöltöltős mosógép

  • Cikkszám: 273939

174 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 36 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Ruhatöltet
9 kg
Centrifuga fsz.
1 400 ford/perc
Programok száma
16 db
Energiaosztály
A
Legrövidebb program
20 perc
Mélység
61 cm
Magasság
85 cm
Szélesség
60 cm
Késleltett inditás/befejezés
Igen
Gyermekzár
Igen
Gőz funkció
Igen
Rövid program
Igen
Baba program
Igen
Mosogép típusa
Elöltöltős mosógép
Szín
Fehér
Tovább olvasom
9 kg
Ruhatöltet
1 400 ford/perc
Centrifuga fsz.
16 db
Programok száma
A
Energiaosztály
20 perc
Legrövidebb program
61 cm
Mélység

A Gorenje WNEI94ADS mosógép különleges ExtraHygiene programjának köszönhetően eltávolítja a baktériumok akár 99,9%-át ruhájából. Az Intertek által tesztelt és tanúsított ExtraHygiene gőzmosó program a baktériumok és élesztőgombák akár 99,9%-át eltávolítja a ruhaneműből gőzzel és magas hőmérsékleten történő mosással. A ruhák tökéletesen tiszták lesznek és ugyanakkor mosógépe hosszabb ideig tiszta lesz, mikrobiális bevonatok és a kapcsolódó kellemetlen szagok nélkül.

SuperHygiene funkció- Tökéletesen tiszta és fertőtlenített ruha

A mosógépek egy része egyedi SuperHygiene funkcióval rendelkezik, amely lehetőséget ad arra, hogy a mosási folyamat előtt az adagolósegéd belsejében egy speciálisan kialakított betétben fertőtlenítőszert adagoljunk. A mosás alacsony hőmérsékleten történik, ezért alkalmas kényes ruhadarabokhoz, valamint energiatakarékos programokhoz. A fertőtlenítő és mosóprogramok kombinációjával a ruhanemű tökéletesen tiszta és fertőtlenített lesz.

WaveActive dob- Bármilyen ruhadarab érzékeny kezelése

Az egyedülálló hullámalakú dobminta a speciális hullám alakú 3D bordákkal kombinálva lágyítja a szálakat, így a legkíméletesebb ruhakezelést biztosítja a tökéletesen tiszta, minimális ráncos ruhaneműért.

SteamTech- Mélytisztított és sima ruhák, lágyítók nélkül

Felejtsd el a lágyítót! A kiválasztott program végén végzett további gőzkezelés jelentősen csökkenti a ráncokat, a szagokat és a baktériumokat. Ruhái alaposan tiszták, kevésbé gyűrődnek és puhábbak lesznek.

Inverteres PowerDrive motor - Erőteljes, mégis csendes motor

Ezt a csendes, de nagyon hatékony motort úgy tervezték, hogy biztosítsa mosógépének hosszú élettartamát, és minden egyes ciklussal energiát takarítson meg.

PowerWash 59'- Kedvenc tárgyai mindig készen állnak a viselésre

Kevesebb, mint egy órára lesz szüksége a ruhák kimosásához, ennek a gyors és intenzív, fél töltethez is alkalmas mosóprogramnak köszönhetően.

CottonSteam -Gőzkezelés pamuthoz

A CottonSteam programot kifejezetten pamut ruhaneműk kezelésére fejlesztették ki, amelyek magasabb hőmérsékletet és centrifugálási sebességet is bírnak.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés