Haier
Haier HW50-BP12307 Elöltöltős mosógép
  • Cikkszám: 285951
Haier

Haier HW50-BP12307 Elöltöltős mosógép

  • Cikkszám: 285951
179 999 Ft / db
194 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 799 Pont
db
-15 000 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
  • Egységár: 179 999 Ft / db
ehcsp-icon
Energiahatékonysági csereprogram
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Ruhatöltet
5 kg
Külső méret
70 x 51 x 44 cm
Energiaosztály
A
Mélység
44 cm
Magasság
70 cm
Szélesség
51 cm
Mosogép típusa
Elöltöltős mosógép
Szín
Fehér
Keskeny
Igen
5 kg
Ruhatöltet
70 x 51 x 44 cm
Külső méret
A
Energiaosztály
44 cm
Mélység
70 cm
Magasság
51 cm
Szélesség

Kompakt és hatékony - az új Haier Mini mosógép kompakt mérete miatt tökéletesen elfér akár a legkisebb fürdőszobában is, mégis minden alkalommal kiváló mosási eredményeket ér el. A csupán 70 cm magas és 51 cm széles mosógépünk 5 kg kapacitással rendelkezik és maximális hatékonysággal mossa ki a ruhákat, miközben A energiaosztálya biztosítja az energiahatékonyságot.

Részletes ismertető

A energiaosztály

Az 'A' energiaosztály energiamegtakarítást, teljesítménynövelést és környezetvédelmet jelent. A Haier A osztályú mosógépe legalább 51%-kal alacsonyabb fogyasztást jelent a 'G' energiaosztályhoz képest.


Higiénikus karbantartás

A rendkívül hasznos Smart Dual Spray egy automatikus tisztítórendszer, amely minden mosási ciklus végén aktiválódik. Ez nemcsak higiénikusabb mosást biztosít a ruhaneműk számára, hanem hosszú távon védi és megőrzi a készülék tartósságát is!


ABT® antibakteriális kezelés

Egy exkluzív Haier technológia, amely megvédi mosógéped legkényesebb felületeit és területeit. Az antibakteriális kezelés (ABT®) megvédi a mosószerfiókot és a nyílászáró tömítést a penészgombától és a baktériumoktól, így 99%-ban higiénikusabb mosási ciklust biztosít.


Pillow Drum - extra gyengéd törődés

A Haier mosógép dobjának a felületét úgy terveztük, hogy még a legkényesebb textíliák is tökéletes állapotban maradjanak, függetlenül attól, hogy hányszor mosod ki őket. A speciális párna alakzatú részekből álló dobban a ruhanemű gyengéden csúszkál a 'kipárnázott' felületen, miközben a dob forog, így a mechanikai súrlódás csökken és ruháid tovább maradnak újszerűek.


Te döntöd el, mikor fejeződik be a program

Ez a kényelmi funkció lehetővé teszi, hogy kiválaszd, mikor fejeződjön be a mosási program. Egyszerűen válaszd ki, mikor szükséges befejezni a programot, és az intelligens mosógép automatikusan kiszámítja a kezdési időt.


Tökéletes eredmények 15 perc alatt

A Quick 15 gyorsprogramnak köszönhetően mindössze 15 perc alatt hatékonyan kimoshatod ruháid: a legjobb és leggyorsabb opció, ha időhiányban szenvedsz, vagy csak az épp hogy viselt ruhaneműidet szeretnéd felfrissíteni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés