Hoover
Hoover HWP 610AMBC/1-S Elöltöltős mosógép
  • Cikkszám: 286261
Hoover

Hoover HWP 610AMBC/1-S Elöltöltős mosógép

  • Cikkszám: 286261
139 999 Ft / db
189 999 Ft / db helyett

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap
ehcsp-icon
Energiahatékonysági csereprogram

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Ruhatöltet
10 kg
Centrifuga fsz.
1 600 ford/perc
Energiaosztály
A
Mélység
59 cm
Magasság
85 cm
Szélesség
60 cm
Késleltett inditás/befejezés
Igen
Gőz funkció
Igen
Szín
Fehér
Mosogép típusa
Elöltöltős mosógép
10 kg
Ruhatöltet
1 600 ford/perc
Centrifuga fsz.
A
Energiaosztály
59 cm
Mélység
85 cm
Magasság
60 cm
Szélesség

A H-WASH 500 egy rendkívül robusztus és megbízható mosógép, amely az Eco-Power Inverter motornak köszönhetően remek eredményeket, kiváló szövetápolást és hosszabb élettartamot garantál.

Részletes ismertető

A energiaosztály

Az új energiacímkének megfelelően ez az A energiaosztályú mosógép akár 51%-kal is csökkenti a fogyasztást a G energiaosztályú készülékekhez képest, így energiát takarít meg és védi a környezetet.

AutoCare program

A H-WASH 500-at egy fejlett algoritmus jellemzi, amely kiszámítja és automatikusan beállítja a legmegfelelőbb programot, beállítja a mosószert, a vizet és az időt a szövetfajta és a töltet függvényében, így garantálja a jobb hatékonyságot pazarlás nélkül.

Legmagasabb hatékonyság

Az új H-WASH 500 még kíméletesebb a motorjának köszönhetően: a mosási hatást a töltethez igazítja, így a legjobb eredményt és akár 60%-kal nagyobb hatékonyságot biztosít.

Power Care System

Ez egy olyan technológia, amely a víz és a mosószer tökéletes keverékét hozza létre, és közvetlenül a dobban osztja el úgy, hogy behatoljon a szálakba, és akár 20%-kal jobb tisztítóhatást biztosítson.

Címkeszkennelő és virtuális szekrény

Felejtsd el a mosodai címkéket! Az exkluzív Scan to Care funkcióval, amely a hOn alkalmazáson keresztül érhető el, létrehozhatja virtuális gardróbját. Egyszerűen készítsen fényképet a ruhájáról, az alkalmazás összegyűjti és elmenti az összes mosási utasítást, és konkrét programot javasol a ruhák ápolására.

Higiénia program

Hoover mosógépének higiéniai programja egy speciális fertőtlenítő mosási ciklus, amely több mint 20 percig tartja a 60°C hőmérsékletet, lehetővé téve a ruhák és ruhaneműk mélytisztítását.

A digitális felhasználás összes előnye

Javítsa mosási teljesítményét az új hOn alkalmazással, és férjen hozzá az exkluzív tartalmak világához: távolról ellenőrizze mosógépe állapotát, és értesítést kaphat a mosási ciklus végéről, hogy soha ne felejtse el a ruhaneműt. Több mint 40 további mosási ciklust kaphat egy adott ruha vagy anyag ápolásához. Szerezzen karbantartási frissítéseket és emlékeztetőket a mosógép megbízhatóságának megőrzése érdekében – Kérjen javaslatokat a töltethez tartozó tökéletes mosószer-beállításokhoz. Optimalizálhatja a mosási eredményeket és csökkentheti a hulladékot. Valós idejű fogyasztási adatokat kaphat a mosási ciklusok során, és nyomon követheti használati szokásait a hatékonyság növelése érdekében. Hozzáférés a hasznos folt-útmutatókhoz, amelyek több mint 50 tippet tartalmaznak a ruházat legjobb kezeléséhez.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés