Tesla
Tesla F81490MS Elöltöltős mosógép
  • Cikkszám: 290590
Tesla

Tesla F81490MS Elöltöltős mosógép

  • Cikkszám: 290590
139 999 Ft / db
189 999 Ft / db helyett
-50 000 Ft kedvezmény
Ne maradj le a legjobb árakról!
1 399 Pont
  • Gyári garancia: 60 hónap
  • Egységár: 189 999 Ft / db helyett 139 999 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Ruhatöltet
8 kg
Centrifuga fsz.
1 400 ford/perc
Programok száma
14 db
Energiaosztály
B
Mélység
56,5 cm
Magasság
85 cm
Szélesség
59,5 cm
Késleltett inditás/befejezés
Igen
Gyermekzár
Igen
Centrifugálási zajszint
76 dBA
Baba program
Igen
Szín
Szürke
Mosogép típusa
Elöltöltős mosógép
Keskeny
Nem
Tovább olvasom
8 kg
Ruhatöltet
1 400 ford/perc
Centrifuga fsz.
14 db
Programok száma
B
Energiaosztály
56,5 cm
Mélység
85 cm
Magasság

Erős és gyönyörű egyben.

A Tesla készülékek kiváló társai lesznek Önnek hisz mindig készen állnak arra, hogy bármilyen mennyiségű piszkos ruhával megbirkózzanak – mindezt elegánsan és stílusosan!

INVERTERES MOTOR

Ebben a TESLA mosógépben egy inverteres motor dolgozik, mely a hagyományos modellekhez képest akár 70%-kal kevesebb energiát fogyaszt, 10.4%-kal csendesebb és több, mint 10 év a várható élettartama. Válassza az energiahatékony és rövidebb mosási időt ezzel a gyors, csendes és megbízható készülékkel!

TÖKÉLETES TISZTÍTÁS ÉS FERTŐTLENÍTÉS

Új Steam Care funkció bizonyos mosási ciklusok előtt a dob belsejében gőzt termel - ami tökéletes tisztítást és fertőtlenítést, valamint hatékonyabb mosási teljesítményt eredményez. A készülék rendelkezik egy olyan programmal is, amely segít a káros baktériumok eltávolításában, valamint megakadályozza a ruhák gyűrődését úgy, hogy azokat több, mint 30 percig 60 °C-os hőmérsékleten mossa.

Részletes ismertető

GYAPJÚ PROGRAM

Ha szereti a gyapjúruhákat, akkor pontosan tudja, hogy ezeket az anyagokat kellő óvatossággal kell mosni, hogy megelőzze a zsugorodást és anyagszakadást. Készülékeink Woolmark tanúsítvánnyal rendelkeznek, ami igazolja, hogy a gyapjú ruhadarabok ápolásának szakértői vagyunk. A különösen kíméletes programnak, a hosszabb szüneteknek köszönhetően kedvenc darabjai olyan puhák és szépek lesznek, mint amikor először vásárolta őket.

A GYERMEKEINKÉRT

Minden szülő tudja, hogy mennyire fontos a baba- és gyermekruhák alapos tisztítása, hogy ezzel is csökkentsük a kicsik egészségére gyakorolt esetleges negatív hatásokat. A babaruha funkcióval a víz mennyisége minden egyes öblítési fázisban nagyobb lesz, hogy az esetleges mosószer-maradványokat teljesen eltávolítsuk.

ÉJSZAKAI MÓD

Ha éjszaka szokott mosni, vagy egyszerűen csak azt szeretné, hogy a készülék a szokásosnál is csendesebb legyen, használja a speciálisan erre a célra kialakított éjszakai üzemmódot. Ha ez a funkció aktiválva van, a centrifugálási sebesség csökken, és a dob lassabban fog forogni, így a művelet az egész ciklus alatt csendes lesz. Lehet, hogy egy kicsit tovább tart, de higgye el, megéri!

GYÉMÁNT ALAKÚ DOBMINTA

Ezzel a sorozattal a Tesla mosógépek dobjának fejlesztésére is nagy figyelmet fordítottunk. Az új belső kialakítás segít a foltok gyors és hatékony eltávolításában, valamint csökkenti az anyagszakadás lehetőségét. A gép emellett egy emlékeztetővel is rendelkezik, amely figyelmezteti Önt, hogy eljött az ideje a dobtisztító program elindításának.

SZENNYEZETTSÉGI SZINT AUTOMATIKUS FELISMERÉSE

Ez a hasznos opció segít a Tesla mosógépeknek a különböző ruhadarabok szennyezettségi szintjének megfelelően szabályozni a beállításokat. Lényegében ez a funkció lehetővé teszi, hogy elemzi a ruha szennyezettségét, így ennek megfelelően tudja beállítani a programot. Ha például erősen szennyezett ruhaneműt jelez, a készülék meghosszabbítja a mosási időt, növeli a fordulatszámot stb.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés