TrueLife
TrueLife Invio BW Single ételmelegítő
  • Cikkszám: 262096
TrueLife

TrueLife Invio BW Single ételmelegítő

  • Cikkszám: 262096

14 999 Ft / db

Termékenként elérhető hűségpontok: 149 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

TrueLife Invio BW single – elektromos cumisüveg melegítő nagy sebességű és egyenletes melegítés funkcióval, több preferált hőmérséklet szinttel, hőmérsékletet szinten tartó Keep Warm funkcióval, csendes üzemmel, egyszerű kezeléssel és karbantartással, autós adapterrel, hordozó kosárral, BPA vegyületeket nem tartalmaz

Invio BW Single – Anyatej és bébiétel melegítő készülék

Ha mindig a legjobbat szeretné gyermeke számára, de egyúttal szeretne időt is megspórolni, szerelje fel a háztartását minőségi cumisüveg melegítővel. Az Invio BW Single a rendszeres időközönkénti melegítésnek és az állandó hőmérsékletnek köszönhetően egyenletesen melegíti a cumisüveg tartalmazta anyatejet vagy bébiételt. A tejet megfelelő hőfokon tartó Keep Warm funkciónak köszönhetően gyermekét mindig gyorsan megetetheti. Az Invio BW Single minden cumisüveg típushoz megfelelő.

Komfort és kényelem utazás közben
Az Invio BW Single-t fenntartások nélkül az utazásaik során is használhatja. Könnyű és gond nélkül belefér a pelenkázó táskájába. A standard elektromos hálózatba csatlakoztatás mellett autós adapterrel is fel van szerelve. Mostantól soha többé nem kell majd megállnia ahhoz, hogy megetesse a babát, miközben siet. Elég a cumisüveg melegítőt az autóban található csatlakozó bemenethez csatlakoztatni, és a baba út közben is mindig elégedett lesz.

Egyszerű kezelés
A cumisüveg melegítő könnyen összeállítható és kezelhető. Helyezze a cumisüveget a biztonsági kosárba, majd a melegítő készülékbe, és válassza ki a kívánt beállítási opciókat. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet a forgatható gomb segítségével, vagy használja a gyárilag előre beállított üzemmódok valamelyikét. A cumisüveg gomb bekapcsolja a 40°C-ra, a lábas gomb a 70°C-ra melegítés funkciót. A beállított kívánt hőmérséklet elérését követően a melegítő készülék automatikusan kikapcsol. 

Gyors melegítés funkció – A cumisüvegek felmelegítése az Invio BW Single készülékben szinte semennyi időt nem igényel. 
Egyenletes melegítés – A melegítés funkció a tejet egyenletesen melegíti fel.
Keep Warm funkció –  A tejet megfelelő hőfokon tartó Keep Warm funkciónak köszönhetően gyermekét mindig gyorsan megetetheti.
Egyszerű kezelés és karbantartás – A melegítő készülék könnyen összeállítható, a kezelése pedig egyszerű és intuitív.
Csendes üzem – A melegítő készülék csendben és mégis hatékonyan működik. 
Biztonsági cumisüveg tartó - A csomagolás részét képezi egy a forró üveg biztonságos kezelésére szolgáló biztonsági cumisüveg tartó is.
BPA-t nem tartalmazó, 100% szilikon – A cumisüveg melegítő készülék BPA vegyületet nem tartalmazó, kiváló minőségű szikikonból készül.
Otthon és utazás közben egyaránt – A csomagolás részét képezi az autós adapter is, a tejet tehát gond nélkül fel tudja út közben is melegíteni. 
Több hőmérséklet szint – A preferált hőmérsékletet maga is beállíthatja a forgató gomb vagy a gombok segítségével. 

 

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés