TrueLife
TrueLife Nutrio BP Electric Double Elektromos dupla mellszívó
  • Cikkszám: 273888
TrueLife

TrueLife Nutrio BP Electric Double Elektromos dupla mellszívó

  • Cikkszám: 273888

46 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

TrueLife Nutrio BP Electric Double egy elektromos mellszívó, mely képes egyszerre mindkét mellből lefejni a tejet. Ezzel nem csak időt és energiát spórolhat meg, de átlagosan több tejet is fejhet le, ráadásul a MilkFlowStimulation® technológia által serkenti a tej képződését is, ezzel segítve a tejhiány elkerülését. Használata rendkívül csendes és számos beállítással és fokozattal rendelkezik.

100 % BPA-mentes

A mellszívó kiváló minőségű és egészségre ártalmatlan, BPA vegyületeket nem tartalmazó műanyagból, illetve szilikonból készült.

Hatékony fejés

A nagy szívóteljesítmény és a kilenc választható szívásintenzitás biztosítja a minden körülmények között kényelmes és hatékony fejést.

Otthon és utazáshoz

A mellszívó könnyű súlyának és kisebb méretének köszönhetően utazáshoz is alkalmas, és egy feltöltéssel akár 150 percig is működik. A készülékhez hálózati csatlakozó adapter is tartozik.

TrueLife

Csendes, mégis nagy teljesítményű

A mellszívó elektromos meghajtású, kézi pumpálásra nincs szükség. Örülni fog a készülék csendes működésének is.

3×9 fejési szint

Mindhárom üzemmódban - fejés, stimulálás, masszírozás - kilenc szint közül választhat. A fejés intenzitását ennek köszönhetően úgy állíthatja be, hogy az kellemes legyen.

Tejképződés támogatás MilkFlowStimulation® technológiával

A Nutrio BP Electric Double tejképződést és áramlást elősegítő MilkFlowStimulation® technológiával rendelkezik.

150 perc üzemidő

Az előre beállított fejési időtartam 30 perc, amely után a mellszívó automatikusan kikapcsol. A mellszívó egyetlen feltöltéssel akár 150 percig is üzemképes.

3 üzemmód: fejés, stimulálás, masszírozás

A fejés mellett stimulálás vagy masszírozás üzemmód is választható. Az egyes üzemmódok keretén belül mindig kilenc fokozat közül választhat, így a mellszívót pontosan úgy állíthatja be, ahogyan szeretné.

TrueLife

Puha szilikon a maximális kényelemért

A toldat sima, puha és rugalmas pereme tökéletesen alkalmazkodik Önhöz. Kellemes a bőrön, és enyhíti a szoptatás alatti esetleges fájdalmat.

Mellpárnák

A csomagolás részét alkotja továbbá 10 db a nedvességet megbízhatóan eltávolító nedvszívó réteggel rendelkező TrueLife Breast Pads mellpárna. Ennek köszönhetően a ruháin nem jelennek meg nem kívánt foltok, ugyanakkor a bőre is száraz marad és képes lesz lélegezni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés