Tesla
Tesla automata etető háziállatoknak (PC-BL4)
  • Cikkszám: 276693
Tesla

Tesla automata etető háziállatoknak (PC-BL4)

  • Cikkszám: 276693
26 789 Ft / db
46 999 Ft / db helyett

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
-20 210 Ft kedvezmény
Ne maradj le a legjobb árakról!
267 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Okos segítő házi kedvencei etetéséhez

Egyedül van otthon a kisállat, és nincs, aki ételt adjon a táljába? Ezzel az intelligens automata adagolóval biztosítja a rendszeres friss takarmányellátást. A precíz adagolás lehetőségének köszönhetően naponta többször kap új tápot a tálkába, így nem lesz éhes vagy túltömve.

Részletes ismertető

Akár 10 adagot is raktáron tarthat

A készülék tartalmaz egy nagy, négy literes granulátumtartályt. Az egy adag szabványos méretével a készlet akár 10 adagra is elegendő, ami normál időzítés mellett körülbelül 3-5 napra elegendő. A tartályban bármilyen granulátumot készíthet 10 mm-es méretig.

Nincs több zsúfolás

Házi kedvence azonnal eltávolítja a tésztadarabot, miután reggel beleöntötte a táljába? Az intelligens adagolóval egész nap szabályozhatja a takarmány mennyiségét. A telefonon lévő egyszerű mobilalkalmazáson keresztül megtervezheti az etetési időket és az adagok méretét. Kedvence egészsége jó kezekben lesz.

Áramszünet esetén is működik

A tartalék akkumulátornak köszönhetően az etetőadagoló még áramszünet esetén is megbízhatóan működik, így nem kell attól tartania, hogy az állat valaha is megéhezik.

Intelligens etetés

A belső takarmány-adagoló Wi-Fi-hez csatlakozik, és könnyedén vezérelheti egy mobilalkalmazáson keresztül. Ezen kívül hangszóróval ellátott beépített mikrofonnal rendelkezik, így bármikor meghallgathatod, mi történik az etető körül, vagy magad is beszélhetsz a kutyával, macskával. Kommunikálhat a Google Asszisztenssel és az Amazon Alexával is, amelyek vezérelhetik az adagolót és reagálhatnak a hangutasításaira.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés