Gorenje
Gorenje FN619EAXL6 Fagyasztószekrény
  • Cikkszám: 273916
Gorenje

Gorenje FN619EAXL6 Fagyasztószekrény

  • Cikkszám: 273916
249 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
2 499 Pont
db
  • Gyári garancia: 36 hónap
ehcsp-icon
Energiahatékonysági csereprogram
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Fagyasztó űrtartalma
280 l
Technológia
NoFrost
Visszamelegedési idő
11 óra
Zajszint
38 dBA
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
No frost
Igen
Energiaosztály
E
Éves energiafogyasztás
247 kwh/év
Szélesség
59,5 cm
Mélység
66,3 cm
Magasság
185 cm
Hűtőtípus
Fagyasztószekrény
280 l
Fagyasztó űrtartalma
NoFrost
Technológia
11 óra
Visszamelegedési idő
38 dBA
Zajszint
Igen
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
No frost

A Gorenje FN619EAXL6 fagyasztószekrény No Frost technológiával rendelkezik, ami hideg levegő keringetésével megakadályozza jég felhalmozódását a falakon és élelmiszereken, és alacsonyan tartja az energiafogyasztást. Inverteres kompresszora által rendkívül halk és megbízható a működése. A LED kijelzőkén keresztül egyszerű a készülék kezelése.

Részletes ismertető

No Frost

A hideg levegő intenzív keringése eltávolítja a nedvességet az álló fagyasztóból. Ez megakadályozza a dér felhalmozódását az élelmiszereken és a jég felhalmozódását a belső falakon, és alacsonyan tartja az energiafogyasztást. Ennek eredményeként a tárolókapacitás kihasználása optimális, a belső tér leolvasztása és tisztítása már nem szükséges. A fagyasztott élelmiszerek csomagjai vagy darabjai nem tapadnak egymáshoz, így a fagyasztóban lévő élelmiszerek tisztán és rendben maradnak.

Stabil, csendes és tartós

A hagyományos kompresszorokhoz képest az inverteres kompresszorok jobban és gyorsabban alkalmazkodnak a hűtőszekrény hőmérsékletének változásaihoz, így hatékonyabbak és gazdaságosabbak. Emellett hosszabb élettartammal és alacsonyabb zajszinttel rendelkeznek.

Nincs korlátozás az ajtónyitásra

A hűtőszekrény ajtajának derékszögben történő nyitásának köszönhetően minden polc és fiók teljesen kihúzható. Ez a megoldás ideális az oldalfalhoz, vagy a munkalaphoz vagy más készülékhez elhelyezett hűtőszekrényekhez.

Gorenje Fagyasztószekrény

Energiamegtakarítás

Hosszabb távollét esetén a hűtőszekrény beállítható energiatakarékos üzemmódra, mivel az ajtó folyamatosan zárva van.

FastFreeze

A FastFreeze funkció -24 °C-on lefagyasztja az élelmiszert, hogy megőrizze az élelmiszerben található ásványi anyagok nagy részét. Körülbelül 2 nap elteltével a funkció automatikusan kikapcsol, és a fagyasztótér hőmérséklete visszaáll a kezdeti beállításra.

Elektronikus vezérlés LED kijelzőn keresztül

Egyes modelleknél a LED-kijelzőn keresztüli elektronikus vezérlés magas szintű pontosságot biztosít a hőmérsékletszabályozás terén. A fejlettebb modellek két kijelzővel rendelkeznek a hűtő- és fagyasztórészek külön hőmérséklet-szabályozására. Az alapvető funkciókon kívül ezek a modellek a gyorsfagyasztást biztosító FastFreeze opcióval és a SuperCool opcióval is büszkélkedhetnek, amely gyorsan csökkenti a hőmérsékletet, miután egy nagyobb bevásárlást követően feltöltötték a hűtőszekrényt. A beépített fény- és hangriasztó figyelmezteti Önt, ha a készülék hőmérséklete emelkedik.

LED lámpa

A fagyasztók LED-es világítása kiváló és rendkívül hatékony megvilágítást biztosít. Hasznos élettartama harmincszor olyan hosszú, mint a hagyományos izzóké, és akár tízszer annyi energiát takarít meg.

Pénzt takarít meg

A Gorenje új modelljei kiváló hőszigeteléssel, a készülékek jobb ajtótömítéssel, a legmodernebb hűtőrendszer-alkatrészekkel és az energiafogyasztást minimálisra csökkentő elektronikus szabályozással büszkélkedhetnek.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés