Gorenje
Gorenje FN619FEW5 Fagyasztószekrény
  • Cikkszám: 273917
Gorenje

Gorenje FN619FEW5 Fagyasztószekrény

  • Cikkszám: 273917

214 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Fagyasztó űrtartalma
280 l
Technológia
NoFrost
Visszamelegedési idő
11 óra
Zajszint
38 dBA
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
No frost
Igen
Energiaosztály
F
Szélesség
59,5 cm
Mélység
66,3 cm
Magasság
185 cm
Szín
Fehér
Hűtőtípus
Fagyasztószekrény
280 l
Fagyasztó űrtartalma
NoFrost
Technológia
11 óra
Visszamelegedési idő
38 dBA
Zajszint
Igen
Gyorsfagyasztás funkció
Igen
No frost

A Gorenje FN619FEW5 fagyasztószekrény No Frost technológiával rendelkezik, ami hideg levegő keringetésével megakadályozza jég felhalmozódását a falakon és élelmiszereken, és alacsonyan tartja az energiafogyasztást. Energiamegtakarító funkciójának köszönhetően ha hosszabb ideig távol van, kevesebbet fogyaszt a kevesebb ajtónyitás miatt. FastFreeze funkciója pedig -24°C-on gyorsan lefagyasztja az élelmiszert, majd a funkció 2 nap múlva visszaáll eredeti beállításra. 

No Frost

A hideg levegő intenzív keringése eltávolítja a nedvességet az álló fagyasztóból. Ez megakadályozza a dér felhalmozódását az élelmiszereken és a jég felhalmozódását a belső falakon, és alacsonyan tartja az energiafogyasztást. Ennek eredményeként a tárolókapacitás kihasználása optimális, a belső tér leolvasztása és tisztítása már nem szükséges. A fagyasztott élelmiszerek csomagjai vagy darabjai nem tapadnak egymáshoz, így a fagyasztóban lévő élelmiszerek tisztán és rendben maradnak.

Nincs korlátozás az ajtónyitásra

A hűtőszekrény ajtajának derékszögben történő nyitásának köszönhetően minden polc és szemetes teljesen kihúzható. Ez a megoldás ideális az oldalfalhoz, vagy a munkalaphoz vagy más készülékhez elhelyezett hűtőszekrényekhez.

Energiamegtakarítás

Hosszabb távollét esetén a hűtőszekrény beállítható energiatakarékos üzemmódra, mivel az ajtó folyamatosan zárva van.

FastFreeze

A FastFreeze funkció -24 °C-on lefagyasztja az élelmiszert, hogy megőrizze az élelmiszerben található ásványi anyagok nagy részét. Körülbelül 2 nap elteltével a funkció automatikusan kikapcsol, és a fagyasztótér hőmérséklete visszaáll a kezdeti beállításra.

LED lámpa

A fagyasztók LED-es világítása kiváló és rendkívül hatékony megvilágítást biztosít. Hasznos élettartama harmincszor olyan hosszú, mint a hagyományos izzóké, és akár tízszer annyi energiát takarít meg.

Pénzt takarít meg

A Gorenje új modelljei kiváló hőszigeteléssel, a készülékek jobb ajtótömítéssel, a legmodernebb hűtőrendszer-alkatrészekkel és az energiafogyasztást minimálisra csökkentő elektronikus szabályozással büszkélkedhetnek.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés