Liebherr
Liebherr FNC5277 fagyasztószekrény
  • Cikkszám: 279398
Liebherr

Liebherr FNC5277 fagyasztószekrény

  • Cikkszám: 279398
579 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
5 799 Pont
db
  • Gyári garancia: 36 hónap
ehcsp-icon
Energiahatékonysági csereprogram
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Fagyasztó űrtartalma
278 l
Technológia
NoFrost
Fagyasztó rekeszek száma
7 db
Külső méret
185,5 x 59,7 x 67,5 cm
Visszamelegedési idő
16 óra
Zajszint
35 dBA
No frost
Igen
Energiaosztály
C
Éves energiafogyasztás
159 kwh/év
Szélesség
59,7 cm
Mélység
67,5 cm
Magasság
185,5 cm
Szín
Fehér
Hűtőtípus
Fagyasztószekrény
Tovább olvasom
278 l
Fagyasztó űrtartalma
NoFrost
Technológia
7 db
Fagyasztó rekeszek száma
185,5 x 59,7 x 67,5 cm
Külső méret
16 óra
Visszamelegedési idő
35 dBA
Zajszint

Amikor kinyitja a fagyasztórekeszt, mélyhűtött élelmiszereket szeretne látni, jeget és deresedést viszont egészen biztosan nem. A NoFrost védi a fagyasztóteret a nem kívánt jegesedéstől, amely sok energiát fogyaszt és a pénztárcát sem kíméli. A NoFrost azt jelenti: soha többé nem kell a fagyasztórekesz leolvasztásával bajlódnia, több ideje jut más dolgokra, ráadásul pénzt spórolhat.

Részletes ismertető

Touch & Swipe kijelző

Liebherr készüléke figyel minden ujjmozdulatára: a Touch & Swipe kijelzőnek köszönhetően intuitív módon és könnyedén kezelheti hűtőszekrényét. A funkciók (pl. „SuperCool”) érintéssel és sepréssel egyszerűen kiválaszthatók a színes kijelzőn. Ugyanilyen könnyen szabályozhatja a hőmérsékletet is. De mi történik, ha éppen nem használja a kijelzőt? Akkor a tényleges hőmérséklet látható rajta.

Egyszerű, klasszikus, minőségi: Fényesre fehérre lakkozott felületével a Liebherr különösen jól illik a letisztult környezetbe - így trendeken és divatokon átívelően, időtlenül szép és funkcionális marad. A fehér felület masszív és könnyen tisztítható. Hogy az Ön Liebherr készüléke sok éven át olyan szép maradjon, amilyen most.

EasyTwist-ice

Akár egy nyári napon, akár egy partin: Az EasyTwist-Ice segítségével egyszerűen és gyorsan készítheti el jégkocka készletét - vízvezeték-csatlakoztatás nélkül. Egyszerűen töltsön vizet a tartályba, fagyassza le és egy egyszerű csavarással oldja ki a kész jégkockákat - és már tálalhatja is a hideg italokat. Az EasyTwist-Ice könnyen tisztítható és gondoskodik az állandó higiénikus jégkockagyártásról.

EasyOpen

Ismerős probléma? Ha csak a megvásárolt élelmiszerek elpakolása után vette észre, hogy valamit kifelejtett, akkor erősen meg kell húznia az ajtót, hogy újra ki tudja nyitni. De egy Liebherr hűtővel ez nem történik meg: Az EasyOpen-nek köszönhetően az ajtót egymás után többször is kényelmesen és egyszerűen ki lehet nyitni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés