ARIETE
Ariete 642 Gran Gelato fagylaltgép
  • Cikkszám: 237185
ARIETE

Ariete 642 Gran Gelato fagylaltgép

  • Cikkszám: 237185
14 319 Ft / db
17 899 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
143 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Kapacitás
1,5 l

Házi készítésű fagylalt mindössze 30 perc alatt a 1,5 literes dupla szigetelt tálnak köszönhetően, amely könnyen lehűl a fagyasztóban, így mindig használatra kész. Bármilyen ízű fagylalt, sorbet vagy fagyasztott joghurt, hogy családja egészséges és ízletes desszertet fogyaszthasson.

Részletes ismertető

30 perc alatt kész a házi fagylalt

A fagyasztótállal készíthet házi készítésű fagylaltot, egy friss és ízletes nyári csemegét, mely tökéletes az édesszájúak számára. Csak le kell fagyasztania a tálat a fagyasztóban, és otthonában elkezdheti elkészíteni kedvenc fagylaltját.

A fagylaltkészítő duplán szigetelt fagyasztótáljával a fagylalt mindössze 30 perc alatt elkészül: csak ki kell választanod a hozzávalókat, a tejet, a friss gyümölcsöt vagy akár a csokoládét vagy aszalt gyümölcsöt, és elkészítheted a keveréket, amelyet közvetlenül a Gran Gelatoba önthet.

Az átlátszó fedél a hozzávalóknak közvetlenül a fagylaltkészítőbe öntéséhez speciális nyílással lehetővé teszi, hogy mindig szemmel tartsa a fagylaltkészítés folyamatát.

A praktikus be- /kikapcsoló gomb segítségével azonnal kikapcsolhatja a gépet, amint a fagylalt elérte a kívánt sűrű, krémes állagot.

Ha elkészült a fagylalt, könnyen szétszedheti a gépet, és elmoshatja az alkatrészeket, így készítheti is a következő fagylaltot.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés