Bosch
Bosch DWK81AN60 Falra szerelhető páraelszívó
  • Cikkszám: 292733
Bosch

Bosch DWK81AN60 Falra szerelhető páraelszívó

  • Cikkszám: 292733
279 900 Ft / db

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
Ne maradj le a legjobb árakról!
2 799 Pont
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szélesség
80 cm
Zajszint
51 dBA
Fokozatok száma
3 db
Maximális légszállítási teljesítmény
915 m3/h
Kivezető cső átmérője
15 cm
Energiaosztály
A+
Teljesítmény
200 W
Szín
Fekete

Okos páraelszívók, amelyek Önt is meg fogják győzni. Automatikusan bekapcsolnak, amikor gőzt vagy szagokat érzékelnek. Amennyiben Ön házon kívül tartózkodik, a Home Connect alkalmazás segítségével csatlakoztathatja és szabályozhatja az eszköz működését. Út az okosabb élethez.

Részletes ismertető

Irányítsa a főzőlapon keresztül a párelszívót és adja át magát a főzés örömének! A főzőlap és a páraelszívó Wi-Fi kapcsolattal csatlakoznak egymáshoz, így a páraelszívó automatikusan bekapcsol, amikor Ön elkezd főzni és főzés után még rövid ideig bekapcsolt állapotban marad. Ha állítani szeretne az elszívó teljesítményén vagy a világításon, a kezelőszervek szem előtt vannak. Vegye kezébe az irányítást és feledkezzen meg a gondokról!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés