BioTechUSA
BioTechUSA Iso Whey Zero Laktózmentes Vanília-fahéj ízű fehérjepor - 500 g
  • Cikkszám: 281315
BioTechUSA

BioTechUSA Iso Whey Zero Laktózmentes Vanília-fahéj ízű fehérjepor - 500 g

  • Cikkszám: 281315
8 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
89 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
  • Egységár: 17 998 Ft / kg
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

TERMÉSZETES ÍZESÍTÉS

Az alapanyagon túl a termék különlegességét adják még az ízesítőként használt természetes aromák. A kókusz ízű Iso Whey Zero Natural kókuszkivonattal, az eper ízű természetes eperporral, a vanília-fahéj ízű pedig vanília-kivonattal és fahéjjal készült. Bármelyik mellett is döntesz, biztos lehetsz benne, hogy a termék lágy íze és természetessége téged is rabul ejt majd!

Részletes ismertető

A Natural nevet pedig nemcsak az ízesítés miatt érdemelte ki a termék, hanem azért is mert nem tartalmaz színezéket, illetve édesítőszereket, és mint minden Iso Whey Zero fehérje italpor, ez is glutén-, cukor- és laktózmentes.

  • Kiemelkedő fehérjetartalom
  • Native Whey Isolate alapanyaggal
  • Természetes aromákkal
  • Édesítőszermentes
  • Színezékmentes
  • Cukor*-, laktóz-** és gluténmentes***
  • Pálmaolajmentes
  • Tartósítószermentes
  • Gyors és könnyű felszívódás
  • Csökkentett mennyiségű műanyag felhasználásával készült csomagolás

* Az állítás a vízzel hígított fogyasztásra kész termékre vonatkozik. Cukormentes: <0,5 g/100 ml fogyasztásra kész italban.

** Az állítás a vízzel hígított fogyasztásra kész termékre vonatkozik. Laktózmentes: <0,1 g laktóz/100 ml fogyasztásra kész italban.

***Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.

A teljesítményed az alapanyagoknál kezdődik!

NATIVE WHEY ELŐÁLLÍTÁSA

A Native Whey Isolate-ünket közvetlenül friss tejből állítják elő, pasztörizálást követően, alacsony hőmérsékleten végzett mikro- és ultraszűréssel, majd speciális szárítókamrában történik a porítás. Ennek az egyedi eljárásnak köszönhetően a fehérje-struktúra megőrzi teljesebb formáját, illetve immunoglobulinban (antitest) és laktoferrinben (immunrendszer része) gazdag marad. Mindemellett az alapanyag mentes a vegyi- és egyéb szennyező anyagoktól.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés