Fisher-Price Fisher-Price
Intelligens fokozatok technológia Intelligens fokozatok technológia
1. szint - Felfedezés

A babák felfedezik és megismerik a hangokat, zenét, tárgyakat és első szavakat. Fejlődik az érzékelésük. A kiváncsiságukat mindig leköti valami tevékenység. A gombok lenyomásával, karok meghúzásával, ajtók becsukásával-kinyitásával felfedezik, hogyan idézzék elő a történéseket, hogy meghallják a választ. Az első szavak és hangok növelik a baba kíváncsiságát.

2. szint - Bátorítás

A 2. szint jutalmazza a babákat és az ismétlés révén szélesíti az 1. szinten megismert fogalmak skáláját. A babák új dalok és kifejezések segítségével tanulnak új szavakat, így bővítve a szókincsüket. Megtanulják, hogyna válaszoljanak egyszerű kérdésekre és utasításokra. A kúszással, állással, lökéssel vagy a játékos elfoglaltságokkal fejlődnek a motoros képességeik.

3. szint - Szerepjáték

A barátságos figurák ösztönzik az idősebb gyerekeket, hogy a viám dalok, hangok és kifejezések segítségével utánzó játékokat játszanak. Vidám témák segítik a korai szerepjátékot. A gyerekek a játékaik segítségével eljátszahatják saját történeteiket, csak a fantáziájuk szabhat határt.

Fisher-Price

A Fisher Price már több mint 90 éve készít olyan gyermekjátékokat, amelyek segítik a kicsiket a fejlődésben. Termékötleteiket a terméktervezők, a gyermekfejlődési szakértők és biztonsággal foglalkozó mérnökök segítségével dolgozzák ki, akik összekapcsolják az anyukáktól és a babáktól szerzett információkat a Fisher-Price tapasztalataival, szaktudásával és kreativitásával.

Fisher-Price
Fisher-Price

Fogyasztói kutatások és internetes fórumok segítségével tesztelik az elképzeléseiket és az új termékek koncepcióit, és kikérik a véleményüket. Végezetül a babáknak szánt termékeket valódi otthoni környezetben és saját termékvizsgáló laboratóriumainkban tesztelik mielőtt kikerülnének a polcokra, biztosítva, hogy minden termékük megfeleljen a legmagasabb szintű biztonsági követelményeknek.

Fisher-Price

Nincs két olyan baba, aki egyformán tanulna és játszana. Az Intelligens fokozatok technológia bármikor lehetővé teszi a gyermekének legmegfelelőbb fokozat beállítását! Az egymást követő szórakoztató szinteken különféle kifejezésekkel, dalokkal és hangokkal ismerkedhet meg.

Fisher-Price


JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen