Skil
Skil 6745 GA Ütvefúró (HD1E6745GA)
  • Cikkszám: 262071
Skil

Skil 6745 GA Ütvefúró (HD1E6745GA)

  • Cikkszám: 262071
25 199 Ft / db
35 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
251 Pont
db
-10 800 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemző
Üresjárati sebesség: 0-1200/0-3200 fordulat / perc, Maximális löketszám: 0-20400/0-54400 /perc
Tápellátás
Hálózati
Teljesítményfelvétel
1 050 W
Tokmány típusa
Fém egyhüvelyű gyorstokmány
Max. furat-Ø acélban
13 mm
Max. furat-Ø betonban
20 mm
Max. furat-Ø fában
50 mm
Tartozékok
kompakt hordtáska, 5 db fához használható és 5 db falazathoz használható fúrószárat tartalmazó készlet, oldalfogantyú, mélységmérő

A fokozatmentesen beállítható oldalsó fogantyú segítséget nyújt a kétkezes irányításhoz. Előre/hátra kapcsolóval a munkavégzés irányának egyszerű módosítására van lehetőség. Fordulatszám-előbeállító tárcsával felszerelt, amellyel minden munkához kiválaszthatja a megfelelő fordulatszámot. A változtatható sebesség kapcsoló reteszelőgombbal biztosítja a folyamatos munkát. Az automatikus tengelyzár és a 13 mm-es, egyhüvelyű, fém gyorstokmány reteszeléssel megoldást nyújt a gyors és egyszerű tartozékcseréhez. Két fokozatban állítható: nagy sebesség a gyors fúráshoz és kis sebesség a nehéz fúráshoz és csavarozáshoz.

Részletes ismertető

Kétfokozatú ütvefúró a gyors és kényelmes fúráshoz

A rendkívül erőteljes, 1050 W-os motorral rendelkező SKIL 6745 ütvefúró ideális tégla és falazat, valamint fa, fém, kerámia és műanyag fúrására. Két fokozata használható a gyors fúráshoz, illetve a nehéz fúráshoz és csavarozáshoz. Az ütőmechanizmus a falazatban való fúrást szolgálja, az ütés üzemmód pedig a hagyományos fúráshoz és csavarbehajtáshoz kikapcsolható. A szerszám 13 mm-es, egyhüvelyű, reteszelhető fém gyorstokmánnyal rendelkezik, amellyel elkerülhető a fúrószárak kicsúszása. Az automatikus tengelyzárral a tartozékcsere gyors és egyszerű. A sebességállító kapcsoló és a sebesség-előválasztás sokoldalú és könnyen irányítható munkát biztosít a legjobb eredmény érdekében. A kényelmes munkavégzés érdekében a kapcsoló a folyamatos fúráshoz és csavarbehajtáshoz reteszelhető. Ez az ütvefúró számos előnyös tulajdonsággal, például irányváltó funkcióval rendelkezik. Ez igen praktikus például csavarok meglazításakor vagy eltávolításakor. Sőt, az ergonomikus kialakítás a puha markolat révén rendkívül kényelmes munkavégzést biztosít. A SKIL 6745 GA szerszámot kompakt hordtáskában, 5 db fához használható és 5 db falazathoz használható fúrószárat tartalmazó készlettel, oldalfogantyúval és mélységmérővel szállítjuk.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés