Asus
Asus ROG Claymore II Mechanikus gamer billentyűzet
  • Cikkszám: 274201
Asus

Asus ROG Claymore II Mechanikus gamer billentyűzet

  • Cikkszám: 274201
103 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Vezeték nélküli
Igen
Csatlakozás
USB, USB vevőegység
Háttérvilágítás
Igen
Mechanikus billentyűzet
Igen
Magyar billentyűzet
Igen

Az Asus ROG Claymore II egy mechanikus gamer billentyűzet ROG RX optomechanikus kapcsolókkal, levehető számbillentyűzettel és csuklótámasszal. Vezetékes és vezeték nélküli 2,4 GHz-es móddal is rendelkezik, illetve különleges, személyre szabható kattogós gyorsbillentyűkkel, hangerőszabályzó gombbal és vezeték nélküli Aura Sync funkcióval.

Részletes ismertető

Játssz, ahogy jólesik

A levehető számbillentyűk a billentyűzet bármelyik oldalához csatlakoztathatók, vagy teljesen le is vehetők, ha a ROG Claymore II-t TKL (80%-os) módban szeretnéd használni. A számbillentyűzetre makrók is programozhatók a bonyolultabb játékparancsok egyszerű eléréséhez. Ez a rugalmasság sokféle kombinációs lehetőséggel támogatja a saját játékstílusod és -rendszered kialakítását.

ROG RX optomechanikus kapcsolók

RX Red és RX Blue kapcsolók központi megvilágítással és konzisztens, ingadozásmentes nyomásérzettel, valamint közel nulla visszaugrási késleltetéssel. Akadozásmentes kapcsolat: Ultragyors, 1 ms-es válaszidő vezetékes és 2,4 GHz-es vezeték nélküli módban is

Kimagasló akkumulátoros üzemidő

A Claymore II 4000 mAh-s akkumulátora akár 43 órányi használatra is alkalmas (teljes méretben, bekapcsolt világítással használva). A billentyűzetnek beépített LED-es akkumulátorszint-jelzője is van. Egyszerű váltás az USB-C® gyorstöltés és az USB Type-A átmenő csatlakozó között.

Intuitív vezérlés

Négy teljesen személyre szabható gyorsbillentyű és beépített hangerőszabályzó kerék a számbillentyűzeten.

Vezeték nélküli Aura Sync

Szinkronizált fényeffektusok – vezeték nélküli módban is. Az egyenként kivilágítható gombokkal olyan billentyűzetet készíthetsz, amely tényleg csak a tiéd.

Ergonomikus kialakítás

Levehető mágneses csuklótámasz a kényelemért a maratoni játékmenetek során is.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés