Corsair
Corsair Sabre RGB Pro Champion Series Gamer egér (CH-9303111-EU)
  • Cikkszám: 280022
Corsair

Corsair Sabre RGB Pro Champion Series Gamer egér (CH-9303111-EU)

  • Cikkszám: 280022
24 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
249 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
6 db
Egérérzékenység
18 000 dpi
Szín
Fekete

A CORSAIR SABRE RGB PRO Gaming Mouse az esport profik visszajelzései alapján készült, rendkívül könnyű, 74 g súlyú, és légellenállást csökkentő, rugalmas paracord kábellel van felszerelve a jól reagáló, akadálytalan mozgás érdekében.

Részletes ismertető

Bajnok sorozat

A CORSAIR CHAMPION SERIES termékeit a legjobb sportszakemberek számára készítették és tesztelték.

Versenyre kész

Szerelje fel magát a SABRE RGB PRO-val, egy könnyű versenykategóriás játékegérrel, amely húzáscsökkentő rugalmas paracord kábellel és rendkívül érzékeny QUICKSTRIKE gombokkal rendelkezik.

Fokozott sebesség

A SABRE RGB PRO kényelmes ergonomikus formával, légellenállást csökkentő paracord kábellel és cserélhető 100%-os PTFE csúszóbetétekkel rendelkezik, amelyek támogatják a gyors iramú játékmenetet verseny közben.

Corsair Quickstrike gombok

A rövid út gyorsabb kattintást jelent, ezért a SABRE RGB PRO CORSAIR QUICKSTRIKE gombokkal van felszerelve. A rugók és fém zsanérok kiegyensúlyozzák a gombokat, és nulla hézagot képeznek az elsődleges egérgombok és OMRON kapcsolóik között, így minden kattintással kiváló sebességet, reakciókészséget és következetességet biztosítanak.

Powered By Axon

A CORSAIR AXON hiper-feldolgozási technológia a 8000 Hz-es hiper-lekérdezéssel akár 8-szor gyorsabban továbbítja a mozdulatait és a kattintásait a számítógépére, mint a hagyományos játék egerek.

A magasabb USB-lekérdezési arányok további rendszerfeldolgozási teljesítményt igényelnek. Legalább egy Intel® i7 9. generációs vagy AMD Ryzen™ 7 2. generációs processzor (vagy azzal egyenértékű) szükséges a legjobb 8000 Hz-es hiperlekérdezési élményhez.

18.000 dpi optikai érzékelő

A PixArt PMW3392 érzékelője 450 IPS-sel, akár 50 G-os gyorsulással, verhetetlen pontossággal.

Öt beépített dpi-beállítás

Újraprogramozható az érzékenységi lépések menet közbeni hangolásához, és egy dedikált, LED-es jelzéssel ellátott DPI-gomb segítségével végighaladhat rajtuk.

Dinamikus kétzónás rgb háttérvilágítás

Válasszon az előre beállított fényeffektusok közül, vagy készítse el sajátját az iCUE szoftver szinte korlátlan testreszabásával.

Hat programozható gomb

Testreszabhatja a CORSAIR iCUE szoftvert összetett makróval vagy gombprogramozással.

Egyesítse a beállításokat

Megérkezett a CORSAIR iCUE szoftver következő fejlesztése, amely intuitív vezérléssel egy összefüggő, teljesen magával ragadó ökoszisztémává varázsolja az egész rendszert.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés