HP
HyperX Pulsefire Haste Gamer egér (4P5P9AA)
  • Cikkszám: 275861
HP

HyperX Pulsefire Haste Gamer egér (4P5P9AA)

  • Cikkszám: 275861
19 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
199 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
6 db
Egérérzékenység
3 200 dpi
Szín
Fekete

A HyperX Pulsefire Haste olyan elit játékosok számára készült, akik a másodperc minden lehetséges töredékét szeretnék megszerezni, hogy a legjobbak legyenek. Ez az 59 grammos, teljes funkcionalitású, érzékeny méhsejthéjú egér mindent tartalmaz, amire szüksége van, csak extra súly nélkül. A TTC Golden mikrokapcsolók kielégítő, megbízható kattintásokat biztosítanak, és 60 millió kattintásra tervezeték őket.

Részletes ismertető

Ultrakönnyű hatszögletű héj kialakítás

A Pulsefire Haste méhsejt héjjal készült, amely a tartósság feláldozása nélkül könnyebbé teszi az egeret egy tömör héjú egérnél. A nyitott hálós kialakítás jobb szellőzést és légáramlást is lehetővé tesz.

HyperFlex USB kábel

A HyperFlex USB-kábel könnyű, rugalmas paracord anyagból készült, hogy csökkentse a feszültséget és az ellenállást az egér könnyebb mozgatása érdekében.

TTC Golden mikro porálló kapcsolók

Ezek a kapcsolók szilárd, kielégítő kattintásokat biztosítanak, így tudni fogja, hogy regisztrálásuk folyamatban van. Porálló bevonattal is rendelkeznek, és akár 60 millió kattintásra is képesek.

Testreszabható a HyperX NGENUITY szoftverrel

Könnyedén testreszabhatja a DPI-beállításokat, az RGB-világítást, a gomb-hozzárendeléseket, és rögzíthet makrókat a hatékony, könnyen használható HyperX NGENUITY szoftverrel.

Pixart 3335 szenzor

A Pixart 3335 szép egyensúlyt teremt a súly és a teljesítmény között, és natívan akár 16000 DPI-t is képes érzékelni. Szerezze meg a gördülékeny, érzékeny követést, amelyre szüksége van a célzáshoz.

Reszponzív, osztott gombos kialakítás

Az osztott gombos kialakítás az egész gombnak egységes érzetet biztosít, bárhol is kattint, és segít az egérnek észlelni mind az enyhe, mind az erősebb kattintásokat.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés