HyperX
HyperX Pulsefire Haste Gamer egér, fekete-piros (4P5E3AA)
  • Cikkszám: 274485
HyperX

HyperX Pulsefire Haste Gamer egér, fekete-piros (4P5E3AA)

  • Cikkszám: 274485
12 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
129 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
6 db
Egérérzékenység
16 000 dpi

A HyperX Pulsefire Haste olyan elit játékosok számára készült, akik a másodperc minden lehetséges töredékét szeretnék kihasználni, hogy a legjobbak legyenek. Ez az 59 grammos, teljes funkcionalitású, érzékeny méhsejthéjú egér mindent tartalmaz, amire szüksége van, csak extra súly nélkül. A TTC Golden mikrokapcsolók kielégítő, megbízható kattintásokat biztosítanak, és 60 millió kattintásra számítanak, így nem kell aggódnia a hiányzó bemenetek miatt.

Részletes ismertető

Ultrakönnyű hatszögletű héj kialakítás

A Pulsefire Haste méhsejt héjjal készült, amely a tartósság feláldozása nélkül könnyebbé teszi az egeret, mint egy tömör héjú egér. A nyitott hálós kialakítás jobb szellőzést és légáramlást is lehetővé tesz.

HyperFlex USB kábel

A HyperFlex USB-kábel könnyű, rugalmas paracord anyagból készült, hogy csökkentse a feszültséget és az ellenállást az egér könnyebb mozgatása érdekében.

TTC Golden mikro porálló kapcsolók

Ezek a kapcsolók szilárd, kielégítő kattintásokat biztosítanak, így tudni fogja, hogy regisztrálásuk folyamatban van. Porálló bevonattal is rendelkeznek, és akár 60 millió kattintásra is képesek.

Testreszabható a HyperX NGENUITY szoftverrel

Könnyen testreszabhatja a DPI-beállításokat, az RGB-világítást, a gombok hozzárendelését, és rögzíthet makrókat a hatékony, könnyen használható HyperX NGENUITY szoftverrel.

Pixart 3335 szenzor

A Pixart 3335 szép egyensúlyt teremt a súly és a teljesítmény között, és natívan akár 16000 DPI-t is képes érzékelni. Szerezze meg a gördülékeny, érzékeny követést, amelyre szüksége van, hogy célját tartsa.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés