Meetion
Meetion G3330 Gamer egér
  • Cikkszám: 288766
Meetion

Meetion G3330 Gamer egér

  • Cikkszám: 288766
9 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
99 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
9 db
Egérérzékenység
8 000 dpi
Szín
Fekete

Menő megjelenésű és játékra tervezve. Az áramvonalas kialakítás javítja a tapadást. A háttérvilágítás és a kiegészítő gombok lehetővé teszik, hogy bármilyen játékban élvezhesse a vezérlés kényelmét. A DPI-váltó gomb segítségével beállíthatja az egér mozgásának sebességét, és egy színjelző emlékezteti az éppen használt beállításokra. Az egyedi tűzgomb segítségével könnyedén legyőzheted ellenfeleidet, a két oldalsó gomb pedig gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a játékon belüli extrákhoz.

Részletes ismertető

8000 DPI

A 600/1200/1800/2400/3600/5000/8000 közül bármelyik, Önnek megfelelő DPI-értéket kiválaszthatja. A belépő szintű lézerszenzor jól teljesít a harcban, egérpaddal kombinálva pedig nélkülözhetetlen kiegészítővé válik.

Marco programozás

Támogatja a makrót, szerkessze a kívánt parancsot, így egyetlen kattintással műveletek sorozatát hajthatja végre.

Csúszásmentes oldal

Az oldalsó csúszásgátló kialakítás hatékonyan megakadályozhatja az ujjak izzadását, ezáltal javítva a játék pontosságát.

Tűz gomb

Ha a játékban megnyomja a tűz gombot, az egér sokkal lassabb sebességgel mozog, ezzel segítve a kurzor stabilizálását és a lövés célzását.

Matt felület

Az egér kellemes, matt felülettel rendelkezik, aminek köszönhetően nemcsak kellemes tapintású, de nem engedi, hogy kicsússzon a kezéből, még akkor sem, ha hosszas csatározások közben megizzad. És ha van egy nedves törlőkendő a közelben, akkor a nyomok egy pillanat alatt törlődnek.

Plug & Play

Az egér önállóan működik, további szoftverek telepítése nélkül. Ha USB-porton keresztül csatlakozik a számítógéphez, pillanatok alatt üzemkész lehet.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés