Meetion
Meetion M940 Gamer egér
  • Cikkszám: 288773
Meetion

Meetion M940 Gamer egér

  • Cikkszám: 288773
2 499 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
24 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
6 db
Egérérzékenység
2 400 dpi
Szín
Fekete

Menő megjelenésű és játékra tervezve. Az áramvonalas kialakítás javítja a fogást. A háttérvilágítás és a kiegészítő gombok lehetővé teszik, hogy bármilyen játékban élvezhesse a vezérlés kényelmét. A DPI-váltó gomb segítségével beállíthatja az egér mozgásának sebességét, és egy színjelző emlékezteti az éppen használt beállításokra. A bal oldali gombkialakítás segítségével gyorsan előre vagy hátra léphet.

Részletes ismertető

2400 DPI

A DPI-szintet személyes preferenciáinak megfelelően állíthatja be. A nagy teljesítményű érzékelők segítségével a vezérlés sima és precíz, a mozgás pedig rugalmas és szabad, hogy megfeleljen az Ön követelményeinek.

Csúszásmentes oldal

Az oldalsó csúszásgátló kialakítás hatékonyan megakadályozhatja az ujjak izzadását, ezáltal javítva a játék pontosságát.

LED háttérvilágítás

Stílusos és gyönyörű, a világítás a választott DPI módtól függően változik. Ennek köszönhetően soha nem fogja összetéveszteni, hogy éppen melyik módot használja.

Matt puha tapintású műanyag

Az egér kellemes, matt felülettel rendelkezik, aminek köszönhetően nemcsak kellemes tapintású, de nem engedi, hogy kicsússzon a kezéből, még akkor sem, ha hosszas csatározások közben megizzad. És ha van egy nedves törlőkendő a közelben, akkor a nyomok egy pillanat alatt törlődnek.

Plug & Play

Az egér önállóan működik, további szoftverek telepítése nélkül. Ha USB-porton keresztül csatlakozik a számítógéphez, pillanatok alatt üzemkész lehet.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés