Meetion
Meetion M975 Gamer egér
  • Cikkszám: 288774
Meetion

Meetion M975 Gamer egér

  • Cikkszám: 288774
4 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
49 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
7 db
Egérérzékenység
2 600 dpi
Szín
Fekete

Menő megjelenésű és játékra tervezve. Az áramvonalas kialakítás javítja a fogást. A háttérvilágítás és a kiegészítő gombok lehetővé teszik, hogy bármilyen játékban élvezhesse a vezérlés kényelmét. A DPI-váltó gomb segítségével beállíthatja az egér mozgásának sebességét, és egy színjelző emlékezteti az éppen használt beállításokra. A bal oldali gombkialakítás segítségével gyorsan előre vagy hátra léphet.

Részletes ismertető

2600 DPI

A DPI-szintet személyes preferenciáinak megfelelően állíthatja be. Négy DPI szint közül választhat.

Fire gomb

Kifejezetten játékosok számára készült, független tüzelőgombbal van felszerelve, amely gyorsan és pontosan megöli az ellenséget.

LED háttérvilágítás

Stílusos és gyönyörű, a világítás a választott DPI módtól függően változik. Ennek köszönhetően soha nem fogja összetéveszteni, hogy éppen melyik módot használja.

Bal oldali csúszásgátló gumibetét

Az oldalsó csúszásgátló kialakítás hatékonyan megakadályozhatja az ujjak izzadását, ezáltal javítva a játék pontosságát.

Matt puha tapintású műanyag

Az egér kellemes, matt felülettel rendelkezik, aminek köszönhetően nemcsak kellemes tapintású, de nem engedi, hogy a megfelelő pillanatban kicsússzon a kezéből, még akkor sem, ha hosszas csatározások közben megizzad. És ha van egy nedves törlőkendő a közelben, akkor a nyomok egy pillanat alatt törlődnek.

Plug & Play

Az egér önállóan működik, további szoftverek telepítése nélkül. Ha USB-porton keresztül csatlakozik a számítógéphez, pillanatok alatt üzemkész lehet.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés