Rampage
Rampage DLM-355 Gamer egér
  • Cikkszám: 298771
Rampage

Rampage DLM-355 Gamer egér

  • Cikkszám: 298771
7 199 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
71 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Vezeték nélküli
Nem
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
8 db
Egérérzékenység
2 400 dpi
Szín
Fekete

Rampage DLM-355 kiváló választás lehet a játékosok számára, mivel kombinálja a precíz követést, a sokoldalú érzékenységbeállításokat és a kényelmes használatot egy erős és megbízható egérben.

Vezetékes kialakítás: Ez a gamer egér vezetékes, ami stabil és gyors adatátvitelt biztosít a számítógépeddel, így nem kell aggódnod a vezeték nélküli kapcsolat instabilitásával vagy az akkumulátor töltöttségével kapcsolatban.

USB csatlakozás: Az USB csatlakozás egyszerű és univerzális, így könnyen csatlakoztatható a legtöbb számítógéphez és laptophoz.

Optikai szenzor: Az optikai szenzor precíz és pontos követést biztosít minden mozdulatodnak, ami fontos a játékok során.

Részletes ismertető

Érzékenység: Az egér 800/1600/2400 dpi érzékenységű, lehetővé téve az egér érzékenységének pontos beállítását az egyéni preferenciáid szerint és az adott játékhoz igazítva.

Kábelhossz: A 150 cm hosszú kábel elegendő mozgásteret biztosít a játék során, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen ülj a számítógéped előtt.

Gombok: Az egér 8 gombbal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a könnyű hozzáférést a gyakran használt funkciókhoz és makrókhoz, ami növeli a játék hatékonyságát és kényelmét.

Fekete szín: A fekete szín elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz az egérnek, illeszkedve a gamer setupodhoz és esztétikádhoz.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés