Rampage
Rampage SMX-G65 ALPOR Gamer egér
  • Cikkszám: 298772
Rampage

Rampage SMX-G65 ALPOR Gamer egér

  • Cikkszám: 298772
5 499 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
54 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Vezeték nélküli
Nem
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
7 db
Egérérzékenység
7 200 dpi
Szín
Fekete

Rampage SMX-G65 ALPOR kiváló választás lehet minden játékos számára, mivel kombinálja a precíz követést, a sokoldalú érzékenységbeállításokat és a kényelmes használatot egy erős és megbízható egérben.

ezetékes kialakítás: Ez a gamer egér vezetékes, ami stabil és gyors adatátvitelt biztosít a számítógépeddel. A hosszú vezeték lehetővé teszi, hogy kényelmesen elhelyezhesd a számítógéped mellett vagy mögött.

USB csatlakozó: Az USB csatlakozás egyszerű és univerzális, így könnyen csatlakoztatható a legtöbb számítógéphez és laptophoz.

Vezeték hossza: Az egér vezetékének hossza 180 cm, ami elegendő mozgásteret biztosít a játék során, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen ülj a számítógéped előtt.

Részletes ismertető

Optikai szenzor: Az optikai szenzor precíz és pontos követést biztosít minden mozdulatodnak, ami létfontosságú a játékok során.

Érzékenység: Az egér érzékenysége változtatható 1600, 2400, 3200, 4800 és 7200 dpi között, lehetővé téve az egér érzékenységének pontos beállítását az egyéni preferenciáid szerint és az adott játékhoz igazítva.

Fekete szín: A fekete szín elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz az egérnek, illeszkedve a gamer setupodhoz és esztétikádhoz.

Gombok: Az egér 7 gombbal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a könnyű hozzáférést a gyakran használt funkciókhoz és makrókhoz, ami növeli a játék hatékonyságát és kényelmét.

Méret: Az egér mérete kényelmes fogást biztosít a hosszabb játékmenetek során.

Súly: Az egér súlya 141 gramm, ami elegendő stabilitást biztosít a pontos célzás és az egér mozgatása során.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés