Rampage
Rampage SMX-R33 LIMBO Gamer egér (36025)
  • Cikkszám: 298808
Rampage

Rampage SMX-R33 LIMBO Gamer egér (36025)

  • Cikkszám: 298808
6 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
69 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
7 db
Egérérzékenység
6 400 dpi
Szín
Fekete

A Plug and Use funkcióval könnyen csatlakoztatható bármilyen számítógéphez anélkül, hogy bonyolult telepítési folyamatokra lenne szükség.

A 6400 DPI érzékenységének köszönhetően ez az egér kiváló pontosságot és irányítást nyújt minden felhasználónak, legyen szó játékról, vagy munkavégzésről. A 7 programozható gomb lehetőséget kínál az egyedi beállításokra és a személyre szabott irányításra.

Részletes ismertető

Az RGB világítás stílust és egyediséget kölcsönöz az egérnek, miközben javítja a felhasználó élményét. Az ergonomikus kialakítás és a 20 millió kattintásra tervezett jobb/bal gombok tartósságot és kényelmet biztosítanak hosszú távú használat során.

Az optikai szenzor és a Huano kapcsolók gyors és precíz működést garantálnak, míg a 5V DC működési feszültség és a 1.5 méteres fonott kábel stabil és zuhanyzó működést biztosítanak. A könnyű súly és az ideális méretek további kényelmet nyújtanak a mindennapi használat során.

Összességében ez az egér a megbízhatóság és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, amely kielégíti a legigényesebb felhasználók elvárásait. Legyen szó akár játékról vagy munkáról, ez az egér minden helyzetben kitűnően teljesít.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés