Sharkoon
Sharkoon SHARK FORCE II Gamer egér, szürke
  • Cikkszám: 298779
Sharkoon

Sharkoon SHARK FORCE II Gamer egér, szürke

  • Cikkszám: 298779
4 899 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
48 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Vezeték nélküli
Nem
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
6 db
Egérérzékenység
4 200 dpi
Szín
Szürke

SHARK Force II

Teljes erővel előre! A SHARK Force II játékegérrel visszahozzuk az egyik legnépszerűbb klasszikusunkat. Míg a szokatlan, szögletes kontúrú dizájn három különböző színű változatban maradt meg, most a motorháztető alatt egy kis frissítést adtunk az egérnek. A lényegesen erősebb érzékelővel és immár hat választható DPI-szinttel az egér rugalmasabb és sokoldalúbb, miközben a hangsúly továbbra is azokon a lényeges dolgokon van, amelyekre a SHARK Force II-nek valóban szüksége van.

Részletes ismertető

Vezetékes kialakítás: Ez a gamer egér vezetékes, ami stabil és megbízható kapcsolatot biztosít a számítógépeddel. A vezeték hosszú, 180 cm, így elegendő mozgásteret kapsz a játék során.

Optikai szenzor: Az optikai szenzor precíz és pontos mozgáskövetést tesz lehetővé minden mozdulatodnak köszönhetően, ami elengedhetetlen a játék során.

USB csatlakozó: Az USB csatlakozás egyszerű és könnyen csatlakoztatható a számítógépedhez vagy laptopodhoz, így gyorsan beállíthatod és használhatod az egeret.

Kábelhossz: Az egér kábelének hossza 180 cm, ami elegendő mozgásteret biztosít a játék során, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen elhelyezd a számítógéped mellett vagy mögött.

Érzékenység: Az egér érzékenysége 4200 dpi, ami lehetővé teszi az érzékenység finomhangolását az egyéni preferenciák és a játék típusa szerint.

Méretek: Az egér méretei 122 x 74 x 40 mm, ami ergonomikus kialakítást biztosít a kényelmes és stabil fogáshoz a hosszabb játékmenetek során.

Gombok: Az egér 6 gombbal rendelkezik, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak a gyakran használt funkciókhoz és makrókhoz, növelve ezzel a játék hatékonyságát és kényelmét.

Súly: Az egér súlya 120 gramm, ami elég könnyű ahhoz, hogy kényelmesen kezeld és használd, de elegendő stabilitást biztosít a pontos célzás és mozgás során.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés