The G-Lab
The G-Lab Kult Xenon Vezeték nélküli gamer egér
  • Cikkszám: 280480
The G-Lab

The G-Lab Kult Xenon Vezeték nélküli gamer egér

  • Cikkszám: 280480
8 899 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
88 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Vezeték nélküli
Igen
Csatlakozás
USB vevőegység
Egér gombok száma
6 db
Egérérzékenység
5 000 dpi
Szín
Fekete

A Kult XENON az új vezeték nélküli játék egerünk! 5000 DPI-jével garantáltan kiválaszthatja kedvenc játékában az Önnek legmegfelelőbb érzékenységet! RGB világítása ragyogni fog az asztalon. Ergonomikus formája minden kézmérethez illeszkedik és tökéletes kényelmet biztosít. Vezeték nélkül: maximális reakciókészséget és hosszú akkumulátor-élettartamot biztosít. A játékhoz készült egér tartóssága értékes szövetségessé teszi, amely ugyanolyan jól működik PC-n, mint PS4-en és Xbox One-on.

Részletes ismertető

Pontos és gyors

Múlja felül ellenfeleit a Kult XENON játékegérrel! Ez a vezeték nélküli egér rendkívül precíz és gyors. Ezzel soha nem téveszti el a célt. Az egér érzékenységét 40 és 5000 DPI között állíthatja be, 5 különböző lépésben, ízlésének megfelelően. Ezenkívül az 5 profil lehetővé teszi a DPI-szintek hozzáigazítását a játékhoz. Ha vezeték nélküli egerekről van szó, a válaszkészség a minden. A Kult Xenon kivételes válaszideje mindössze 1 milliszekundum.

RGB világítás

Sok vezeték nélküli játékegérrel ellentétben a Kult XENON pompás RGB világítást kínál az egész egér körül. Bármilyen hatékony és esztétikus is, tegye színesebbé asztalát a Kult XENON-nal. Bármikor kikapcsolhatja a Kult XENON világítását az egér alatt található gombbal, és így nagymértékben energiát is spórolhat.

Hosszú üzemidő

Nagyon erős érzékelője ellenére a Kult XENON akár 8 órányi használati idővel rendelkezik bekapcsolt világítás mellett, és 32 óra üzemidőt biztosít lekapcsolt világítás mellett. Az egér a mellékelt kábelnek köszönhetően 8 óra alatt teljesen feltöltődik. A Kult XENON 10 méteres távolságig működik, ami valódi gördülékeny mozgást biztosít.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés